Kigyúrt törpe az Instagram legújabb sztárja

Forrás: Ismail Lanaani/Facebook -
izom Ismail Lanaani törpe Instagram edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 127 centis Ismail Lanaanit korábban sokat bántották teste miatt. Sokan szaharai törpének csúfolták, kinevették, és kijelentették, soha, de soha nem lesz barátnője. A marokkói srác azonban gondolt egyet, megvalósította, most pedig az Instagram sztárja.

Miként lett népszerű Lanaani? Kigyúrta magát, bajszot növesztett és odafigyel a divatra. A férfi a Daily Mailnek arról is beszélt, hogy modellként is el tudná képzelni magát, azt pedig küldetésének tartja, hogy a képeit látva más törpenövésűeknek is segít az önelfogadásban.

Forrás: Ismail Lanaani/Facebook

A férfi Instagram-profilját kommentek árasztják el, sokan írják, hogy szexinek és menőnek tartják, főleg az edzsé közbeni fotóit imádják a követői. Ennek ellenére mindössze egy szexuális kapcsolata volt eddig, és már nagyon szeretne állandó kapcsolatban élni.

Forrás: Ismail Lanaani/Facebook

Riasztást adott ki az OMSZ - Viharos szél, záporok jöhetnekhttp://www.life.hu/news/20160409-riasztast-adott-ki-az-omsz-viharos-szel-zaporok-johetnek.htmlAz OMSZ tájékoztatása szerint a hétvégén nagy lesz a hőmérséklet-különbség a nyugati és keleti országrész között.News--18 kilós baba született Ausztráliában, vagy mégsem?http://www.life.hu/news/20160408-18-kilos-baba-szuletett-ausztraliaban-vagy-megsem.htmlKörbejárta a világot az Ausztráliában robbant hír, miszerint egy közel 300 kilogrammos nő egy 18 kilós gyereknek adott életet. A nem mindennapi esetről nagyon sok internetes oldal beszámolt, köztük a magyar Kisbabanapló is. News--Fördős Zé szívesen élne a Farmon http://www.life.hu/news/20160408-fordos-ze-elvezi-a-farmos-forgatasokat-nem-retten-meg-a-haz-koruli-munkatol.htmlA műsorvezető rettentően élvezi a forgatásokat, és ha tehetné, ő is részt venne a realityben. A Life.hu riportere több témában is faggatta a sztárt. NewsOrigoHáromlábú tigris harapta le az állatkertben szexelő nő ujjáthttp://www.life.hu/news/20160408-haromlabu-tigris-harapta-le-az-allatkertben-szexelo-no-ujjat.htmlA 33 éves Jacqueline Eide lerészegedett az ohamai állatkert halloweeni buliján, majd zárás után is ott maradt, és egy 16 éves fiúval közösült. Eközben egy tigris pedig, egyelőre még nem tisztázott hogy hogyan, de leharabta az egyik ujját. NewsThinkstockBravúros játék és milliós nyeremény a Maradj talpon!-banhttp://www.life.hu/news/20160408-dimenyi-aron-a-sorstalansag-filmben-jatszo-szinesz-eljutott-az-utolso-parbajig-ellenfele-kaszas.htmlA Sorstalanság filmváltozatában is szereplő Diményi Áron magabiztosan játszott. Kitartása elvezette az utolsó párbajig, ahol 25 millió forint volt a tét. NewsOrigoA dühöngő férfi azt üvöltözte, hogy öljék meg - Lelőtték!http://www.life.hu/news/20160407-a-gyilkossaggal-gyanusitott-ferfit-vegul-lelotte-a-rendor.htmlGyilkosság miatt körözték Javier Pablo Alemant. A férfi az autópálya közepén sétált, amikor egy rendőr felszólította, hogy tegye a kezét a csomagtartóra. Ám ekkor egy késsel hadonászva azt üvöltözte, hogy ölj meg, ölj meg! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.