Fürdőruha vagy nagykabát? Ilyen időjárásra számíthatsz a jövő héten

Forrás: Getty Images -
eső időjárás április Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő héten folytatódik a változékony, sokszor szeles idő. A hét első felében még több napsütés ígérkezik, akár 25 Celsius-fokig melegszik a levegő, a hét közepétől viszont ismét többfelé várható csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn még az ország nagyobb részén felhős vagy erősen felhős idő várható rövidebb napos időszakokkal. Számottevő csapadék nem várható, de a Dunától keletre helyenként kisebb zápor előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-11 fok között valószínű, nyugaton lesz a hűvösebb. A legmagasabb hőmérséklet 15-20 fok között várható, a Tiszántúlon lehet a legmelegebb.

Kedden sok napsütés várható. Északkeleten lehet felhősebb az ég, és arrafelé helyenként záporeső is kialakulhat. A Dunántúl déli felén többfelé megerősödik a szél is. A leghidegebb órákban 4-10 fok lehet. Nappal 17-23 fokig melegszik a levegő.

Forrás: Getty Images



Szerdán kezdetben gyengén felhős, napos idő várható, késő délután, este viszont már elszórtan záporra, zivatarra is számítani lehet. A minimumhőmérséklet 5-11, a maximumhőmérséklet 20-25 fok között alakul.

Csütörtökön többfelé várható záporeső, főként keleten zivatar is kialakulhat. Emellett a szél is erős, többfelé viharos lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 8-13, a legmagasabb hőmérséklet 14-20 fok között alakul.

Pénteken többnyire gyengén felhős, napos idő várható, néhol fordulhat elő záporeső. Helyenként erősödik meg a légmozgás. A leghidegebb órákban 4-9 fok lehet. Napközben 16-22 fokig melegszik a levegő.

Szombaton többórára kisüt a nap, de helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. Több helyen megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet 6-11, a maximumhőmérséklet 15-22 fok között valószínű.

Vasárnap a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan valószínű zápor, zivatar. Többfelé megerősödik a szél. A leghidegebb órákban 7-12 fok lehet. Napközebn 14-21 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

Paul Walker lánya sokmillió dolláros kártérítést kaphttp://www.life.hu/news/20160410-paul-walker-lanya-sokmillio-dollaros-karteritest-kap.htmlPaul Walker amerikai filmszínész lánya, a 16 éves Meadow Walker 10,1 millió dolláros (2,7 milliárd forintos) kártérítést kap peren kívül amerikai lapok szerint.NewsOrigoGyászol Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/news/20160410-gyaszol-hugh-hefner-meghalt-az-occse.htmlA Playboy atyja elveszítette öccsét, Keith-t. A 87 éves férfit legyőzte a rák. News--Riasztást adott ki az OMSZ - Viharos szél, záporok jöhetnekhttp://www.life.hu/news/20160409-riasztast-adott-ki-az-omsz-viharos-szel-zaporok-johetnek.htmlAz OMSZ tájékoztatása szerint a hétvégén nagy lesz a hőmérséklet-különbség a nyugati és keleti országrész között.News--Zsaroló vírus bénította meg egy napra a veszprémi kórházathttp://www.life.hu/news/20160409-zsarolo-virus-benitotta-meg-egy-napra-a-veszpremi-korhazi-informatikat.htmlA vírust szombatra azonban sikerült hatástalanítani, így helyreállt minden szolgáltatás - tájékoztatta a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház orvos-igazgatója az MTI-t.NewsOrigoEzek az ötös lottó nyerőszámaihttp://www.life.hu/news/20160402-az-otos-lotto-nyeroszamai.htmlAz ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki 2016. április 2-án. News--Mózsi, Fenenna,Vrindávani? Igen, így is hívhatod már a gyerekedethttp://www.life.hu/news/20160402-az-anyakonyvezheto-utonevek-listaja-folyamatosan-bovul.htmlMa már szinte nem is találkozunk olyan kicsikkel, akiket Jánosnak vagy Józsefnek, Máriának vagy Erzsébetnek hívnak, de a nem is olyan régen divatos Rékák, Gáborok, Virágok, Lucák is egyre kevesebben vannak. Ehelyett vadabbnál vadabb névötletekkel állnak elő a kedvű szülők, sokan a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézetéhez fordulnak, engedélyezzenek nekik egy-egy keresztnevet. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.