Bryan Adams kiáll a melegek mellett, ezért lemondta a koncertjét

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Boris Roessler -
Bryan Adams koncert homoszexualitás fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nem lép fel Mississippi államban, így tiltakozva egy új törvény ellen, amely a vallási szabadságra hivatkozva nyirbálja meg az LMBT emberek jogait.

A kanadai zenész a Facebookon tájékoztatta rajongóit a döntésről. A hírhedt vallásszabadságról szóló törvény júliustól lép életbe, és lehetővé teszi keresztény szolgáltatók számára, hogy visszautasítsanak meleg megrendelőket a saját vallási meggyőződésükre hivatkozva - írja az Origo.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Boris Roessler

"Nem tudnék jó lelkiismerettel fellépni egy olyan államban, ahol bizonyos emberektől a szexuális orientációjuk alapján tagadhatják meg a legalapvetőbb állampolgári jogokat"

- írta Adams, aki szerint szélsőségesen diszkriminatív törvényt fogadtak el Mississipiben.

Gyászol Tom Jones: meghalt a világhírű énekes feleségehttp://www.life.hu/news/20160411-sir-tom-jones-enekes-felesege-melinda-rose-woodward-meghalt.htmlA 75 éves walesi popénekes 16 éves volt, amikor feleségül vette Melina Rose Woodwardot. Az asszony rákos volt. News--Zsaroló vírus bénította meg egy napra a veszprémi kórházathttp://www.life.hu/news/20160409-zsarolo-virus-benitotta-meg-egy-napra-a-veszpremi-korhazi-informatikat.htmlA vírust szombatra azonban sikerült hatástalanítani, így helyreállt minden szolgáltatás - tájékoztatta a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház orvos-igazgatója az MTI-t.NewsOrigoGyászol Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/news/20160410-gyaszol-hugh-hefner-meghalt-az-occse.htmlA Playboy atyja elveszítette öccsét, Keith-t. A 87 éves férfit legyőzte a rák. News--Kimaxolja a cukiságfaktort Tokio sünikávéházahttp://www.life.hu/news/20160409-tokioban-a-sunikavehaz-nyilt.htmlImádja a nagyközönségTokió a sünikávéházát. Olyannyira, hogy akár több órát is sorban kell állni a bejutásért. NewsOrigoFördős Zé szívesen élne a Farmon http://www.life.hu/news/20160408-fordos-ze-elvezi-a-farmos-forgatasokat-nem-retten-meg-a-haz-koruli-munkatol.htmlA műsorvezető rettentően élvezi a forgatásokat, és ha tehetné, ő is részt venne a realityben. A Life.hu riportere több témában is faggatta a sztárt. NewsOrigoSebestyén Balázsék is elmondták véleményüket Kiss László ügyérőlhttp://www.life.hu/news/20160408-sebestyen-balazs-vadon-jani-es-rakoczi-feri-a-morning-showban-beszeltek-kiss-laszlo-ugyerol.htmlA tegnap reggeli Morning Show-ban adott hangot gondolatainak Balázs és két kollégája, Vadon Jani és Rákóczi Feri. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.