A fiatal Anakin Skywalker előbb börtönbe, majd pszichiátriára került

Forrás: The Picture Desk/n/a/Keith Hamshere -
Jake Lloyd börtön pszichiátria Anakin Skywalker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajban van a Star Wars első részében a fiatal Skywalkert alakító színész, Jake Lloyd. Börtönbe került, de rájöttek, segítségre van szüksége. 

A Baljós árnyakban játszotta Jake Lloyd a fiatal Anakin Skywalkert. Azóta csak egy-két kisebb szerepben lehetett látni színészt, aki nemrég a hatóságokkal is összetűzésbe került.

Jake Lloyd a Baljós árnyakban Forrás: The Picture Desk/n/a/Keith Hamshere

Még júniusban fogták el gyorshajtásért, ezen kívül hanyagul, és jogosítvány nélkül vezetett, valamint a hatóságokkal is szembeszállt.

Jake Lloyd felnőttként Forrás: Clasos.com/Clasos.com/Selene Vargas - Clasos.Com

Ezek miatt került rács mögé Jake, ám hamar rájöttek a szakemberek, hogy másfajta segítségre van szüksége. Skizofréniája miatt a börtönből egyenesen a pszichiátriára szállították. Jake édesanyjának nyilatkozata szerint a fiú már jobban van, de azt egyelőre nem tudni, mikor fogják kiengedni a klinikáról - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.