Bréking! Megszünteti a kormány a vasárnapi boltzárat

Forrás: Thinkstock -
vásárlás törvény Magyarország vasárnapi boltbezárás bolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonja a kormány a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló döntést. Varga Mihály elmondta: a tárca vizsgálta a forgalmat, a piac átrendeződését és a munkavállalók helyzetét is. 

A kormány azt javasolja, hogy a parlament vonja vissza a vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló törvényi szabályozást - jelentette be Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter. "Fontosak az elemzések, a gazdasági mutatók és a számok, de fontosabb a kormánynak, hogy az emberek hogyan vélekednek erről" - mondta Rogán, aki elismerte: "nagyon sokan vannak a lépés ellenzői". Nem sikerült meggyőzni szerinte az emberek többségét, hogy a vasárnapi munkavégzés tilalma megkönnyíti az életüket - írja az Origo.

Forrás: Thinkstock
Egy 6 éves Down-szindrómás kislány videóján ámuldozik az internet http://www.life.hu/news/20160411-ana-down-szindromas-nem-kellett-a-tanciskolaknak-kulonleges.htmlAna bár imád táncolni, betegsége miatt egy tánciskola sem volt hajlandó befogandi őt. Most valóra válhatott az álma, és elkészíthette élete első videóklipjét. NewsOrigo"Belecseppentek" - A molesztálással vádolt Kicsi bácsi kiállt Kiss László melletthttp://www.life.hu/news/20160411-kicsi-bacsi-azaz-bacsa-istvan-akit-szepesi-niki-molesztalassal-vadolt-kiallt-kiss-laszlo-mellett.htmlBacsa István - akit Szepesi Niki vádolt meg szemérem elleni erőszakkal - védelmébe vette a volt szövetségi kapitányt. NewsKisfiúkat molesztált az amerikai politikushttp://www.life.hu/news/20160410-kisfiukat-molesztalt-az-amerikai-politikus-dennis-hastert-volt-kepviselohazi-elnok.htmlDennis Hastert volt képviselőházi elnök a hírek szerint szexuálisan zaklatott több kiskorút, emellett számtalan ügyben félrevezette a hatóságokat. News--Horrorbalesetet szenvedett három magyar férfi a zágrábi autópályánhttp://www.life.hu/news/20160409-horrorbalesetet-szenvedett-harom-magyar-ferfi-a-zagrabi-autopalyan.htmlA festékeket és csempét szállító autó durrdefektet kapott, és nekicsapódott a szalagkorlátnak a Karlovac és Rijeka közötti autópályán. Az autóban hárman ültek, a legfia­talabb utas kirepült a kocsiból, majd egy szembejövő autó el is gázolta, azonnal meghalt. A másik két férfit életveszélyes sérülésekkel szállították a karlovaci kórházba. NewsThinkstockMilyen titkokat rejt ez a vörös korong? Ez tartja lázban az internetezőket!http://www.life.hu/news/20160408-voros-korongban-forma-rajzolodik-ki-ha-meg-tudja-kulonboztetni-a-szem-az-arnyalatokat.htmlNéhány napja mindenki azt próbálja kitalálni, vajon mitől olyan különleges ez a piros korong. Van, aki semmit sem lát rajta, van, aki viszont fel tudja tárni a titkát. Te melyik csoportba tartozol? NewsOrigoA dühöngő férfi azt üvöltözte, hogy öljék meg - Lelőtték!http://www.life.hu/news/20160407-a-gyilkossaggal-gyanusitott-ferfit-vegul-lelotte-a-rendor.htmlGyilkosság miatt körözték Javier Pablo Alemant. A férfi az autópálya közepén sétált, amikor egy rendőr felszólította, hogy tegye a kezét a csomagtartóra. Ám ekkor egy késsel hadonászva azt üvöltözte, hogy ölj meg, ölj meg! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.