Vujity Tvrtko elárulta, hogy hol fog dolgozni a jövőben

Forrás: TV2 -
ajánlat műsorvezető Vujity Tvrtko munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 egykori műsorvezetője rengeteg ajánlatot kapott az utóbbi hetekben különböző tévétársaságoktól. Tvrtko döntött, és ezt közölte a rajongókkal is. 

Tvrtko a TV2 indulásával egy időben, 1997-ben került tévéképernyőre. Ahogy mi is beszámoltunk róla, éles vita alakult ki közte és az Édes élet sztárja között, amit a jelek szerint nem tolerált a csatorna. Állítólag a műsorvezető csekkes játéka sem aratott osztatlan sikert, így pár hónappal ezelőtt távoznia kellett. A jelek szerint azonban többen is szívesen dolgoznának a szakemberrel.

Forrás: TV2

"Sokan kérdeztétek, leírom: az elmúlt másfél hónap alatt sok ajánlatom volt, itthonról és külföldről egyaránt. Sok találgatás is napvilágot látott a sajtóban. Írtak, beszéltek az RTL-Klubról, Bosznia-Hercegovina TV-jén át horvát tévékig, Amerikától hazai társaságokig sok mindenről.

Nos, én mindenkinek megköszöntem az érdeklődést, mindenkit meghallgattam, és az engem keresők is engem. A döntés megszületett, hamarosan úgyis megtudjátok mi lett a dolgok alakulása, s a végeredmény.

Akárhogy is alakul az életem, mindig is Magyarország lesz a hazám, munkámmal ezt az országot szeretném szolgálni, népszerűsíteni. Barátsággal: Tvrtko"

Harrison Fordot élettárson okozott testi sértés gyanúja miatt tartóztatták le?http://www.life.hu/news/20160411-harrison-ford-szinesz-neve-tevedesbol-maradt-a-rendorsegi-adatbazisban-mint-bunozo.htmlNem minden az, aminek látszik: a Huntington Beach rendőrségi adatbázisa szerint Harrison Fordot nemrég letartóztatták, ám nemrég kiderült, csak véletlenül és figyelmetlenségből maradt a színész neve a rögzített bűnözők között. NewsOrigoA fiatal Anakin Skywalker előbb börtönbe, majd pszichiátriára kerülthttp://www.life.hu/news/20160411-jake-lloyd-a-baljos-arnyakban-anakin-skywalkert-alakito-szinesz-a-bortonbol-pszichiatriara-kerult.htmlBajban van a Star Wars első részében a fiatal Skywalkert alakító színész, Jake Lloyd. Börtönbe került, de rájöttek, segítségre van szüksége. News--Gyászol Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/news/20160410-gyaszol-hugh-hefner-meghalt-az-occse.htmlA Playboy atyja elveszítette öccsét, Keith-t. A 87 éves férfit legyőzte a rák. News--Kisfiúkat molesztált az amerikai politikushttp://www.life.hu/news/20160410-kisfiukat-molesztalt-az-amerikai-politikus-dennis-hastert-volt-kepviselohazi-elnok.htmlDennis Hastert volt képviselőházi elnök a hírek szerint szexuálisan zaklatott több kiskorút, emellett számtalan ügyben félrevezette a hatóságokat. News--Sebestyén Balázsék is elmondták véleményüket Kiss László ügyérőlhttp://www.life.hu/news/20160408-sebestyen-balazs-vadon-jani-es-rakoczi-feri-a-morning-showban-beszeltek-kiss-laszlo-ugyerol.htmlA tegnap reggeli Morning Show-ban adott hangot gondolatainak Balázs és két kollégája, Vadon Jani és Rákóczi Feri. NewsOrigoTöbb volt alkalmazott is perelné a TV2-t?http://www.life.hu/news/20160408-tv2-csatornatol-elbocsatott-alkalmazottak-tobben-is-perelnek-a-volt-munkaltatojukat.htmlSajtóinformációk szerint Zöldhegyi Katalin külpolitikai szerkesztő és több egyéb volt dolgozó is fontolgatja, News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.