Sztrájk miatt kerülhet veszélybe az Eurovíziós Dalfesztivál

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Freddie Eurovíziós Dalfesztivál döntő éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévétársaság dolgozóinak sztrájkja miatt az is megeshet, hogy elmaradnak az Eurovíziós Dalfesztivál döntői, ám ez a svéd tévétársaság szerint nem fordulhat elő.

A svéd SVT tévétársaság dolgozói sztrájkkal fenyegetőznek, mert megakadtak a béremelésről és a nyugdíjjárulékok emeléséről szóló tárgyalások – írja a Blikk.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Ha nem születik megegyezés, akkor április 18-án közel 10 ezer szakszervezeti tag kezdhet sztájkba, ráadásul a színpadépítőkből, operatőrökből, hangmérnökökből és szerkesztőkből álló csapat jócskán kiveszi a részét az eurovízió-projektben is.

A svéd tévétársaság által kiadott közlemény szerint nem kell aggódni, mivel a sztrájk ellenére van elég tévés, akikkel le tudják bonyolítani a döntőket.

Angelina Jolie nemi erőszak elleni kampánya egyelőre nem túl hatásoshttp://www.life.hu/news/20160412-angelina-jolie-nemi-eroszak-elleni-kampanya-nem-jott-be.htmlAngelina Jolie és a brit külügyminiszter: William Hague négy éve indították el kampányukat, melynek célja, hogy megakadályozzák a nemi erőszak háborús fegyverként való alkalmazását. Ám a brit kormány szerint a szexuális bűncselekmények száma nem csökkent a háborús zónákban, inkább tovább növekedett. News--18 kilós baba született Ausztráliában, vagy mégsem?http://www.life.hu/news/20160408-18-kilos-baba-szuletett-ausztraliaban-vagy-megsem.htmlKörbejárta a világot az Ausztráliában robbant hír, miszerint egy közel 300 kilogrammos nő egy 18 kilós gyereknek adott életet. A nem mindennapi esetről nagyon sok internetes oldal beszámolt, köztük a magyar Kisbabanapló is. News--Halálra vertek egy 17 éves lánythttp://www.life.hu/news/20160406-halalra-vertek-egy-17-eves-tinedzsert.htmlA 17 éves brooklyni lányt annyira összeverte egy csapat tinédzser, hogy kómába esett, majd napokkal később a kórházban életét vesztette. NewsThinkstock5 hónapos és 2,5 kiló: Gyerekek ezrei esnek áldozatul a jemeni háborúnakhttp://www.life.hu/news/20160406-gyerekek-ezrei-estek-aldozatul-a-jemeni-haborunak-1.htmlMiközben a világ megdöbbenve figyeli a Szíriában és Irakban történteket, Jemen két ország: Irán és Szaud-Arábia csataterévé változott, az ott élő gyerekek élete pedig földi pokollá. News--Valósággá vált horror: Két diák nyakát is elvágták egy Sweeney Todd-előadásonhttp://www.life.hu/news/20160407-ket-diak-nyakat-vagtak-el-egy-sweeney-todd-eloadason.htmlEmlékeztek még? A Sweeney Todd egy borbélyról szól, aki borotválás közben elmetszi a kuncsaftjai torkát, majd a testeket eladja a szomszéd pitekészítőnek. Nos, a szörnyű történet most valósággá vált! News--Ismét kattant a bilincs Repülős Gizi csuklójánhttp://www.life.hu/news/20160331-repulos-gizit-ismet-orizetbe-vettek.htmlA rendőrök Velencén csaptak le Repülős Gizire, aki épp egy házba próbált bejutni. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.