Meghalt Liza Minelli exférje

Forrás: Getty Images/AFP/2002 Getty Images/Spencer Platt -
halál gyász Liza Minelli férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy londoni hotelszobában találtak rá Liza Minelli exférjére.

A brit rendőrség közleményében még nem nevezik meg a tévés producer halálának okát, mindössze annyit írnak, hogy szerda délelőtt riasztották őket az egyik Four Seasons hotelbe, és a halálesetről már értesítették a legközelebbi hozzátartozót.

Forrás: Getty Images/AFP/2002 Getty Images/Spencer Platt

A tévés 2002-ben házasodott össze Liza Minellivel, de alig egy évig éltek együtt, majd szétköltöztek. Gest ezután 10 millió dollárra perelte színésznőt azzal vádolva, hogy erőszakoskodott és fizikailag bántalmazta a kapcsolatuk idején.

Meghalt Chus Lampreave színésznőhttp://www.life.hu/news/20160405-meghalt-chus-lampreave-szineszno.htmlNyolcvanöt éves korában elhunyt az Almodóvar-filmek állandó szereplője, Chus Lampreave.News--Ezek a hatos lottó nyerőszámai - A tiéd köztük van?http://www.life.hu/news/20160403-ezek-a-hatos-lotto-nyeroszamai.htmlHa vasárnap, akkor lottósorsolás. Ezen a héten is kihúzták a hat nyerőszámot.NewsThinkstockTavaszi idillben kávézgat Rubint Rékahttp://www.life.hu/news/20160403-tavaszi-idillben-kavezgat-rubint-reka.htmlImádnivaló fotót tett közzé Rubint Réka.News--Meghalt Frank Sinatra fiahttp://www.life.hu/news/20160317-meghalt-frank-sinatra-fia-1.html72 éves korában elhunyt az ifjabb Frank Sinatra. News--Végső búcsút vettek Psota Iréntőlhttp://www.life.hu/news/20160310-vegso-bucsut-vettek-psota-irentol-1.htmlTöbb százan - családja, barátai, pályatársai és tisztelői - vettek végső búcsút Psota Irén kétszeres Kossuth- és Jászai-díjas színésznőtől, a nemzet színészétől csütörtökön a budapesti Farkasréti temetőben. News--Személyvonat gázolt el egy férfit Győr-Moson-Sopron megyébenhttp://www.life.hu/news/20160403-szemelyvonat-gazolt-el-egy-ferfit-gyor-moson-sopron-megyeben.htmlElgázolt egy embert egy személyvonat vasárnap kora reggel Győr-Moson-Sopron megyében, a Beled és Répcelak közötti vasútvonalon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A 49 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.