Végzetes vakrandi: Feldarabolták a háromgyerekes anyukát

anyuka randi internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utoljára látták azt a rentoni nőt, aki péntek este egy baseball meccsen találkozott egy férfival, akit egy internetes randioldalon ismert meg. A nő feldarabolt holttestét másnap műanyag zsákokba csomagolva, egy kukában találták meg.

A családtagok szombat reggel jelentették a háromgyermekes asszony, Ingrid Lyne eltűnését a rendőrségen. Akkor még azt hitték, hogy épségben előkerül.

Forrás: Twitter

De nem így lett. A nő maradványait egy kukában találta meg egy helybéli, aki akkor még nem volt biztos benne, hogy valóban egy ember testrészeit rejtik a zacskók, ezért odahívta a szomszédokat, hogy ők is nézzék meg. A Seattle Times úgy tudja,

a nő három testrésze, köztük lába műanyag zsákokba volt csomagolva.

Forrás: Twitter

A rendőrök hétfőn jelentették be, hogy azonosították a megcsonkított holttestet, mely szerint

Ingrid Lyne gyilkosság áldozata lett.

A gyilkossággal Ingrid Lyne randipartnerét, a 37 éves John Robert Charltont gyanúsítják, de egyelőre nem vádolták meg semmivel.

A gyanúsított Forrás: Twitter

A letartóztatott férfiról egyelőre csak annyit közöltek, hogy korábban nemcsak közlekedési kihágásai voltak, hanem erőszakos bűncselekményeket is elkövetett.

Még 3 hónapig rácsok mögött marad Vivien feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20160412-meg-3-honapig-racsok-mogott-marad-vivien-gyilkosa.htmlTovábbi 90 nappal meghosszabbították a 19 éves Vivien meggyilkolásával gyanúsított férfi előzetes letartóztatását. News--Életében először pillantja meg édesanyját a látássérült kisbaba: Megható videó!http://www.life.hu/news/20160411-eleteben-eloszor-pillantja-meg-edesanyjat-a-latasserult-kisbaba.htmlA négy hónapos Leopold Reppond egy ritka szembetegségben szenved, nemrég pedig megkapta élete első szemüvegét, így végre tisztán láthatta anyukáját. A kicsi megható reakcióját megnézhetitek ti is! NewsOrigoÉletében először pillantja meg édesanyját a látássérült kisbaba: Megható videó!http://www.life.hu/news/20160411-eleteben-eloszor-pillantja-meg-edesanyjat-a-latasserult-kisbaba.htmlA négy hónapos Leopold Reppond egy ritka szembetegségben szenved, nemrég pedig megkapta élete első szemüvegét, így végre tisztán láthatta anyukáját. A kicsi megható reakcióját megnézhetitek ti is! NewsOrigoHáromlábú tigris harapta le az állatkertben szexelő nő ujjáthttp://www.life.hu/news/20160408-haromlabu-tigris-harapta-le-az-allatkertben-szexelo-no-ujjat.htmlA 33 éves Jacqueline Eide lerészegedett az ohamai állatkert halloweeni buliján, majd zárás után is ott maradt, és egy 16 éves fiúval közösült. Eközben egy tigris pedig, egyelőre még nem tisztázott hogy hogyan, de leharabta az egyik ujját. NewsThinkstockMorbid, valamint perverz könyvekkel kacagtatta meg utastársait a férfihttp://www.life.hu/news/20160408-hamis-konyvcimekkel-viccelte-meg-a-metron-utazokat-a-ferfi.htmlEgy férfi vicces ötlettel rukkolt elő: morbid, valamint perverz címekkel ellátott könyveket olvasgatott a metrón. Az utasok a könyvek láttán persze nem bírták ki röhögés, vagy épp fintorgás nélkül. NewsOrigoCharlie Sheen börtönbe kerülhet: Emberölés kísérlete miatt nyomoznakhttp://www.life.hu/news/20160407-nyomozas-indult-charlie-sheen-ellen-bortonbe-kerulhet-1.htmlÁllítólag egy hangfelvétel bizonyítja, hogy Charlie Sheen húszezer dollárt ajánlott valakinek, hogy eltegye láb alól a volt párját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.