Ábel Anita nagyon aggódik Kulka Jánosért

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Kulka János Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egykor együtt játszott a súlyos beteg színésszel, és most elsők között adta hírül, hogy aggódik érte.

– Édes János! Veled vagyok....Aggódom...Sok erőt...szeretlek! – írta nyilvános Facebook-oldalán Ábel Anita, aki a Szomszédok című tévésorozat Mágenheim Julcsijaként vált országosan ismertté. A sorozatban Kulka János 12 éven át játszotta az édesapját, eközben ők is összebarátkoztak.

Ábel Anita Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A Blikk úgy tudja, hogy Kulka Jánost kedden először az ügyeletes kórházba vitték, onnan pedig egy speciális intézetbe került. Súlyos állapota miatt életmentő beavatkozásra volt szükség, de már túl van életveszélyen, állapota stabil.

Ezeken az esküvői fotókon röhög most az internethttp://www.life.hu/news/20160413-ezeken-az-eskuvoi-fotokon-rohog-most-az-internet.htmlÁltalában többször is meggondoljuk, hogy kit kérjünk fel esküvői fotósunknak, ám ez a mi menyasszonyunk esetében valószínűleg nem így történt. A szörnyű képek pedig magukért beszélnek, nem is csoda, hogy a menyasszony otthona a dührohamoktól, az internetezőké pedig a röhögéstől hangos. News--Íme, ilyen a matracdominó emberekkelhttp://www.life.hu/news/20160408-ime-a-matracdomino-csak-emberekkel.htmlKicsit elálmosodtál? Dőlj le aludni! Ahogy tette ezt 1200 ember is, akik matracaikkal dőltek egymásra szép sorban, akár a dominók. NewsOrigoÍme, ilyen a matracdominó emberekkelhttp://www.life.hu/news/20160408-ime-a-matracdomino-csak-emberekkel.htmlKicsit elálmosodtál? Dőlj le aludni! Ahogy tette ezt 1200 ember is, akik matracaikkal dőltek egymásra szép sorban, akár a dominók. NewsOrigoHalálra vertek egy 17 éves lánythttp://www.life.hu/news/20160406-halalra-vertek-egy-17-eves-tinedzsert.htmlA 17 éves brooklyni lányt annyira összeverte egy csapat tinédzser, hogy kómába esett, majd napokkal később a kórházban életét vesztette. NewsThinkstockMűlábbal is teljes életet él a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/news/20160405-muvegtaggal-is-teljes-eletet-el-a-gyonyoru-modell.htmlA brazil lány folyamatosan úton van: modellkedik, ejtőernyőzik, rengeteget edz, és még többet mosolyog. Pedig két évvel ezelőtt nem hitte volna, hogy mindebben egy művégtag lesz a legnagyobb támasza. NewsOrigoMűlábbal is teljes életet él a gyönyörű modellhttp://www.life.hu/news/20160405-muvegtaggal-is-teljes-eletet-el-a-gyonyoru-modell.htmlA brazil lány folyamatosan úton van: modellkedik, ejtőernyőzik, rengeteget edz, és még többet mosolyog. Pedig két évvel ezelőtt nem hitte volna, hogy mindebben egy művégtag lesz a legnagyobb támasza. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.