Elviselhetetlen kínok között halhatott meg Michael Jackson gyermekeinek apja

Forrás: AFP/John Mabanglo -
halál Michael Jackson kín Dr. Arnold Klein apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kiszivárgott jegyzőkönyv szerint rengeteg gyógyszert találtak a 70 éves korában elhunyt Dr. Arnold Klein szervezetében, aki állítólag Michael Jackson gyermekeinek apja volt. 

Tavaly októberben hunyt el Dr. Arnold Klein, aki állítólag Michael Jackson két gyermekének, Prince és Paris Jacksonnak az apja volt. A férfi a kórházba szállítása előtt rengeteget szenvedhetett. A bennfentesek szerint 8 különböző gyógyszert találtak a szervezetében a boncolás során azokon felül, amiket az orvosai felírtak neki.

Dr. Arnold Klein 2007-ben Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Ethan Miller

A halottkém megállapította, hogy Dr. Arnold Klein hirtelen került rosszabb állapotba, több szabálytalan heget is találtak a karján, valamint a lábain. Az elviselhetetlen fájdalmát pedig az okozta, hogy ürüléke visszaszivárgott a gyomrába, mivel rés volt a férfi bélfalán. Napokig szenvedhetett magányosan, mielőtt kórházba került - írja a Radar Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.