Ezeken az esküvői fotókon röhög most az internet

Forrás: Facebook/Jaclyn Ying -
esküvő fotók béna internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában többször is meggondoljuk, hogy kit kérjünk fel esküvői fotósunknak, ám ez a mi menyasszonyunk esetében valószínűleg nem így történt. A szörnyű képek pedig magukért beszélnek, nem is csoda, hogy a menyasszony otthona a dührohamoktól, az internetezőké pedig a röhögéstől hangos.

Házasodni készülsz? Egyszer már összegyűjtöttük minden idők legrosszabb esküvői tanácsait, és azt is, hogy hogyan is ajánlatos megszervezni a nagy napot, minél kevesebb pénzből. Bár az esküvői fotóssal kapcsolatban nem tudunk segíteni, annyit azért mondhatunk, hogy ki az, akit semmiképpen ne hívjatok: ezt a szingapúri fényképészt!

Lesz mit mutogatni az unokáknak Forrás: Facebook/Jaclyn Ying

A fotós mentségére szóljon, hogy nem ő, hanem a képen látható menyasszony, Jaclyn Ying töltötte fel a fotókat a Facebookra.

Forrás: Facebook/Jaclyn Ying

A fényképész persze felháborodott, és értetlenül állt a helyzet előtt.

Forrás: Facebook/Jaclyn Ying

Azt mondta, hogy 900 képet küldött át, és nem érti, hogy Ying miért a legrosszabbakat válogatta ki.

Forrás: Facebook/Jaclyn Ying

Mindenesetre sorsa megpecsételődött, és a fotók körbejárták az internetet, a mémgyár pedig beindult.

Forrás: Facebook/Jaclyn Ying
Vissza akarta rabolni volt élettársát, de eltévesztette a házszámothttp://www.life.hu/news/20160413-ki-akarta-rabolni-elettarsat-de-rossz-cimre-ment-a-heves-megyei-ferfi.htmlA szerelem sötét verem - csak azt nem tudni, hogy ebből a gödörből, hogyan fog kimászni az a Heves megyei férfi, aki betört volt élettársához, szétverte a berendezést, majd szó szerint haza akarta rángatni a nőt, akivel csak egy baj volt: hogy a sértett az élettárs szomszédja volt. NewsThinkstockMég 3 hónapig rácsok mögött marad Vivien feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/news/20160412-meg-3-honapig-racsok-mogott-marad-vivien-gyilkosa.htmlTovábbi 90 nappal meghosszabbították a 19 éves Vivien meggyilkolásával gyanúsított férfi előzetes letartóztatását. News--Angelina Jolie nemi erőszak elleni kampánya egyelőre nem túl hatásoshttp://www.life.hu/news/20160412-angelina-jolie-nemi-eroszak-elleni-kampanya-nem-jott-be.htmlAngelina Jolie és a brit külügyminiszter: William Hague négy éve indították el kampányukat, melynek célja, hogy megakadályozzák a nemi erőszak háborús fegyverként való alkalmazását. Ám a brit kormány szerint a szexuális bűncselekmények száma nem csökkent a háborús zónákban, inkább tovább növekedett. News--Életében először pillantja meg édesanyját a látássérült kisbaba: Megható videó!http://www.life.hu/news/20160411-eleteben-eloszor-pillantja-meg-edesanyjat-a-latasserult-kisbaba.htmlA négy hónapos Leopold Reppond egy ritka szembetegségben szenved, nemrég pedig megkapta élete első szemüvegét, így végre tisztán láthatta anyukáját. A kicsi megható reakcióját megnézhetitek ti is! NewsOrigoSzepesi Niki is megszólalt a Kiss László-ügybenhttp://www.life.hu/news/20160411-szepesi-niki-is-megszolalt-a-kiss-laszlo-ugyben.htmlAz egykori úszónő, Szepesi Niki sem hagyta szó nélkül a Kiss László körül kipattant botrányt, és keményen nekiment az úszószövetségnek a legújabb bejegyzésével. News--Valósággá vált horror: Két diák nyakát is elvágták egy Sweeney Todd-előadásonhttp://www.life.hu/news/20160407-ket-diak-nyakat-vagtak-el-egy-sweeney-todd-eloadason.htmlEmlékeztek még? A Sweeney Todd egy borbélyról szól, aki borotválás közben elmetszi a kuncsaftjai torkát, majd a testeket eladja a szomszéd pitekészítőnek. Nos, a szörnyű történet most valósággá vált! News--

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.