Hazugságvizsgálóval hallgatják ki Lagzi Lajcsit

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
poligráf Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán ismét kihallgatták a lopással és vesztegetéssel gyanúsított Galambos Lajost. 

"Megpróbáltam a legjobb tudásom szerint válaszolni a kérdéseikre, de semmi újat nem tudtam mondani. Hiába a videofelvétel, a jó zsaru–rossz­ zsaru-módszer, olyat nem tudok elmondani, amit nem tudok, vagy amiben nem vettem részt" - nyilatkozta Lajcsi, akit hamarosan poligráfos vizsgálatnak vetnek alá.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

"Alávetem én magam bárminek, ha az szolgálja az igazság kiderítését. Természetesen vállalom a poligráfot is" - mondta a Blikknek a zenész.

Végzetes vakrandi: Feldarabolták a háromgyerekes anyukáthttp://www.life.hu/news/20160413-a-vegzetes-vakrandin-feldaraboltak-a-haromgyerekes-anyukat.htmlUtoljára látták azt a rentoni nőt, aki péntek este egy baseball meccsen találkozott egy férfival, akit egy internetes randioldalon ismert meg. A nő feldarabolt holttestét másnap műanyag zsákokba csomagolva, egy kukában találták meg. NewsOrigoÁbel Anita nagyon aggódik Kulka Jánosérthttp://www.life.hu/news/20160413-abel-anita-nagyon-aggodik-kulka-janosert.htmlA színésznő egykor együtt játszott a súlyos beteg színésszel, és most elsők között adta hírül, hogy aggódik érte. News--Ezeken az esküvői fotókon röhög most az internethttp://www.life.hu/news/20160413-ezeken-az-eskuvoi-fotokon-rohog-most-az-internet.htmlÁltalában többször is meggondoljuk, hogy kit kérjünk fel esküvői fotósunknak, ám ez a mi menyasszonyunk esetében valószínűleg nem így történt. A szörnyű képek pedig magukért beszélnek, nem is csoda, hogy a menyasszony otthona a dührohamoktól, az internetezőké pedig a röhögéstől hangos. News--Friderikusz Sándor kiállt Kiss László mellett - Meglepő nyilatkozat! http://www.life.hu/news/20160413-friderikusz-sandor-meglepo-nyilatkozata-kiss-laszlo-ugyet-elnagyoltnak-gondolja.htmlA tévés sokakat megdöbbentett és felháborított az ATV kedd esti műsorában, ahol Gerő András történésszel a Kiss László-ügyet tárgyalták sajátos megközelítésből. News--Meghalt a világhírű brit drámaíró, Sir Arnold Weskerhttp://www.life.hu/news/20160413-sir-arnold-wesker-halalhir-brit-dramairo-nyolcvanharom-eves-volt.htmlWesker több mint 50 színdarabot írt, melyek közül itthon legtöbbször A konyhát tűzték műsorukra a színházak. 83 éves volt. News--Sosem láttuk még ilyen boldognak Katalin hercegnéthttp://www.life.hu/news/20160413-katalin-hercegnet-meg-sosem-lattuk-ilyen-boldognak.htmlA hercegné le sem tagadhatta, mennyire élvezte az elefántbébik etetését indiai utazása során. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.