Az egyik gyereket megölte, a másik kettőt megkínozta a leszbikus pár

Forrás: Thinkstock -
pár leszbikus gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen kínozta három gyerekét, majd halálraverte egyikőjüket egy brit nő és leszbikus párja, még 2014-ben. A napokban álltak a bíróság elé.

"A kisfiú hosszú hónapokon át szenvedett, mígnem meghalt" - írja a Mirror. A bíróságon csaknem öt oldalon részletezték azokat a kínzásokat, melyeket a gyerekek napi rendszerességgel átéltek.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A vád szerint addig verték a kisfiút, míg a kicsi belehalt a sérüléseibe, a bíróság szerint valószínűleg meg lehetett volna menteni,

mégsem hívtak hozzá mentőt.

A leszbikus pár két másik gyermeket is nevelt: ketrecbe zárták őket, kutyahúst adtak nekik, megkötözték, megverték, máskor hideg zuhany alá kényszerítették őket. De az is megesett, hogy

a saját ágyukba kellett pisilniük, mert tilos volt elhagyniuk a szobát.

Az egyik kicsinek ráadásul azt hazudták, hogy az apja meghalt, mert fiatabb testvére megölte.

A bírósági tárgyaláson a kettős tagadta, hogy végeztek volna a kis Liam-mel, sőt, azt vallották, hogy a másik kisfiú végzett vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.