12 méteres szakadékba esett egy férfi Budaörsön

szakadék baleset Budaörs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 12 méter mély szakadékba csúszott egy középkorú férfi Budaörsön, a Máriavölgy utca közelében szombat délután - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Csámpai Attila elmondta, hogy a baleset a település sziklás-dombos részén történt. A törökbálinti és a budaörsi tűzoltók a mentők felügyelete mellett hordágyon hozták fel a férfit, aki súlyosan megsérült.

Veszélybe került Katalin és Vilmos Indiábanhttp://www.life.hu/news/20160416-veszelybe-kerult-katalin-es-vilmos-indiaban.htmlKatalin és Vilmos herceg jelenleg Indiában tartózkodik, ahol 7-es erősségű földrengést mértek. A pár egy folyó mellett szállt meg, ahol a hotel vezetősége azt az utasítást adta a vendégeknek, hogy mindenki maradjon a szobájában. News--"Párduc, oroszlán, gorilla" - Átadták a Nyíregyházi Állatpark Dél-Amerika állatvilágát bemutató látványosságáthttp://www.life.hu/news/20160416-atadtak-a-nyiregyhazi-allatpark-del-amerika-allatvilagat-bemutato-latvanyossagat.htmlBalog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az ünnepségen kulturális vonzerőnek és értéknek nevezte a sóstógyógyfürdői állatparkot, amely - szavai szerint - nagyban hozzá tud járulni az emberek életminőségének javításához - írja az MTI. News--A nagyon magas kort megért emberek többsége nem fél a haláltólhttp://www.life.hu/news/20160416-a-nagyon-magas-kort-megert-emberek-tobbsege-nem-fel-a-halaltol.htmlEgy brit tanulmány szerint annak ellenére, hogy az utóbbi időben egyre többen érik meg a kilencvenedik vagy még magasabb életévüket, ezeket az idős embereket senki nem kérdezi meg arról, milyen érzéseik vannak így életük vége felé, mit gondolnak a halálról, illetve, hogyan szeretnék majd tölteni életük utolsó heteit, hónapjait.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.