Veszélybe került Katalin és Vilmos Indiában

utazás Katalin hercegné Vilmos herceg India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos herceg jelenleg Indiában tartózkodik, ahol 7-es erősségű földrengést mértek. A pár egy folyó mellett szállt meg, ahol a hotel vezetősége azt az utasítást adta a vendégeknek, hogy mindenki maradjon a szobájában. 

A történtek előtt Katalin és Vilmos nagyon élvezték az utazást, a hercegné magas sarkúban focizott és elefántokat etetett.

Katalin egyébként sem tagadhatta, mennyire élvezte az elefántbébik etetését indiai utazása során.Fülig érő szájjal tette az alig néhány hónapos elefántbébit és orrszarvúkölyköt . A pár egy vadállatok megmentésével foglalkozó szervezethez is ellátogatott férjével.

Tigris támadta meg a gondozót egy floridai állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20160416-tigris-tamadta-meg-a-gondozot-egy-floridai-allatkertben.htmlA tragikus baleset a floridai Palm Beach állatkertjében történt. A tizenhárom éves maláj tigris váratlanul támadta meg a női gondozót, aki életét vesztette. A 38 éves Stacey Konwiser az állatkert egyik vezető kutatója volt. News--Ma ünneplik világszerte a cirkusz világnapját - Építsd te is a budapesti emberpiramist!http://www.life.hu/news/20160416-ma-unneplik-vilagszerte-a-cirkusz-vilagnapjat.htmlEbben az évben ma, április 16-án, szombaton ünneplik világszerte a cirkusz világnapját színes programokkal és rendezvényekkel. Budapesten emberpiramist építenek a Fővárosi Nagycirkusz épülete előtt artisták, ismert előadóművészek és a vállalkozó kedvű közönség közreműködésével. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoTöbb halálos áldozata is van a Japán délnyugati részén történt földrengésnekhttp://www.life.hu/news/20160416-tobb-halalos-aldozata-is-van-a-japan-delnyugati-reszen-tortent-foldrengesnek.htmlTizenkilencen haltak meg a Japán délnyugati Kumamoto prefektúrájában pénteken történt nagy erejű földrengés következtében, és több mint ötszáz embert szállítottak kórházba különféle sérülésekkel - közölték a japán hatóságok. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.