Monica Lewinsky öngyilkosság Bill Clinton viszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután a Clintonnal folytatott afférja napvilágot látott, Monica Lewinsky sokáig nem látta értelmét az életének, még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Most azonban olyan tinédzsereknek akar segíteni, akiket online zaklatnak - többek közt erről mesélt a The Guardian újságírójának. 

Hosszú idő után végre megtörte a csendet Monica Lewinsky, aki egy friss interjúban beszélt arról, hogy új értelmet nyert az élete az által, hogy olyan tinédzsereknek segít, akiket online zaklatnak. A Clinton-afféra utalva ugyanis kifejtette, tudja milyen, amikor az embert kínzó megaláztatás éri.

Forrás: AFP

"Az életem csaknem elviselhetetlen volt (...) Azt éreztem, mintha a bőröm minden rétegét letépték volna rólam, és a szégyentől, ami rám tapadt, nem tudok menekülni. (...) Még az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben, viszont a sajtóban keringő hírekkel ellentétben sosem ártottam magamnak" - nyilatkozta Monica, aki legutóbb az Oscar-gálán mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.