Megmutatta sérüléseit Facebookon, miután brutálisan megerőszakolta egy férfi

Forrás: Dreamstime -
Facebook megerőszakolás sérülés találkozás randi internet bántalmazás összeverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Berry saját bevallása szerint azért tette közzé a sokkoló képeket Facebook oldalán, hogy figyelmeztesse a többi nőt az internetes ismerkedés és randizás veszélyeire.

Kat Berry tavaly októberben találkozott a férfival, akivel előtte egy internetes randioldalon ismerkedett össze. Az ausztrál Victoriában élő nő beült vele egy italra, majd meghívta a lakására még néhány italra.

"Jól szórakoztunk, de semmi szex nem volt. Egészen addig, amíg el nem döntöttem, hogy lefekszem aludni, mert túl sokat ittam.

Mint kiderült, ugyanezt a férfit korábban már elkapták két másik nő bántalmazása miatt: akkor azonban jóval több információ állt rendelkezésére a rendőrségnek a férfiről, mint Kat esetében. Kat saját bevallása szerint azután döntötte el, hogy közzéteszi a képeket, miután kiderült, hogy megállapították: a férfi nem bűnös.

A tanárom térdre lökött és arra kényszerített, elégítsem ki

A fiatal nők fizikai-lelki kiszolgáltatottságára hívja fel következő történetünk a figyelmet. Arra, hogy olyan férfi is követhet el erőszakot, akivel napi kapcsolatban vagy. És könnyű dolga van annak, aki helyzeténél fogva magasabb pozícióban van, hatalmat gyakorolhat feletted, dönthet sorsod alakulásáról. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.