Az olaszok ellopták Rúzsa Magdi dalát?

Fotó: Falus Kriszta -
Rúzsa Magdi olasz Olaszország dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szerelmes vagyok beléd Rúzsa Magdi és a Compact Discóból is ismert Lotfi Begi közös száma, amit annak idején elég sokat játszott a rádió, de a meglepő az, hogy az olaszok nemrég egy nagyon hasonló zeneszámmal rukkoltak elő.

Alessandra Amoroso Comunque andare című száma, ami igencsak Rúzsa Magdi Szerelemes vagyok beléd című dalára hajaz, legalább három évvel a magyar énekesnő által jegyzett, eredeti mű után jelent meg. Eredeti, már ha plágiumról beszélhetünk. Ám Lotfi szerint ilyenről szó sincs, és

bár valóban nagyon hasonlít a dal, de azért nem menne vele bíróságra.

Szerinte inkább csak annyiról van szó, hogy Andrea Rigonat dalszerző egy budapesti látogatása alatt halhatta Rúzsa Magdiék dalát.

Mindenesetre az olasz verzó alig másfél hónap alatt már közel nyolc millió lejátszás fölött jár, ráadásul ez az egyik legnépszerűbb rádiós és tévés sláger Olaszországban.

Szerintetek hasonlít a két dal?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.