Zebra ácsorgott egy nagykanizsai bevásárlóközpont bejárata előtt

cirkusz Nagykanizsa zebra boltzár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy egy zebra nagyon megörült a vasárnapi boltzárnak, ezért kiszögött a nagykanizsai Tesco melletti cirkuszból, majd az áruház bejárata előtt álldogált. Állítólag egy biztonsági őr fékezte meg a kíváncsi állatot.

Be akart menni a nagykanizsai Tescóba egy közeli cirkuszból elszökött zebra – állította a Dél-Zala Press portál, amely egy fotót is közzétett az állatról.

Egy biztonsági őr pedig azt írta, hogy ő látta az esetet, és a kép is valódi. A lap szerint az áruház melletti cirkuszból lóghatott meg a zebra, ám

egyes kommentelők szerint a cirkusznak nem is volt zebrája.

Mindenesetre volt, aki látta a parkolóban bóklászó állatot, az egyik magát biztonsági őrnek valló férfi elmondása szerint, ő és kollégája próbálták megfékezni az állatot, nehogy bemenjen az áruházba.

"Pedig tolt a fejével előre. Ez nem kamu" – írta a Facebookon.

Az olaszok ellopták Rúzsa Magdi dalát?http://www.life.hu/news/20160419-az-olaszok-elloptak-ruzsa-magdi-dalat-vagy-megsem.htmlA Szerelmes vagyok beléd Rúzsa Magdi és a Compact Discóból is ismert Lotfi Begi közös száma, amit annak idején elég sokat játszott a rádió, de a meglepő az, hogy az olaszok nemrég egy nagyon hasonló zeneszámmal rukkoltak elő. News--Nicole Kidman nem is hasonlít régi, 16 éves önmagára http://www.life.hu/news/20160418-igy-nezett-ki-nicole-kidman-16-evesen.htmlNicole Kidman arca az évek során a plasztikai műtétek miatt teljesen megváltozott, ám a színésznő még mindig nem ismeri el, hogy túlzásba esett. Mindenesetre mi találtunk róla egy régi képet, ami elég sokatmondó... News--18 év után visszatér az egyik kedvenc sorozatunk: a Pindúr Pandúrokhttp://www.life.hu/news/20160418-a-cartoon-networkon-18-ev-utan-ismet-hoditanak-a-pindur-pandurok.htmlVisszatértek! A vadonatúj Pindúr Pandúrok-sorozat népszerű szereplői, Sziporka, Csuporka, Puszedli április 23-tól újra megmentik a világot. NewsOrigoEgy nő élőben közvetítette, ahogy a barátja megerőszakol egy lánythttp://www.life.hu/news/20160415-egy-no-eloben-kozvetitte-ahogy-baratja-megeroszakol-egy-lanyt.htmlA napokban egy szörnyű videó söpört végig az interneten. Egy 18 éves lány élőben közvetítette a Twitteren, ahogy a barátja megerőszakol egy másik lányt. NewsThinkstockVégzetes vakrandi: Feldarabolták a háromgyerekes anyukáthttp://www.life.hu/news/20160413-a-vegzetes-vakrandin-feldaraboltak-a-haromgyerekes-anyukat.htmlUtoljára látták azt a rentoni nőt, aki péntek este egy baseball meccsen találkozott egy férfival, akit egy internetes randioldalon ismert meg. A nő feldarabolt holttestét másnap műanyag zsákokba csomagolva, egy kukában találták meg. NewsOrigoÉvekig mások pénzéből élt a Neptunt feltörő egyetemistahttp://www.life.hu/news/20160414-evekig-lopta-masok-penzet-a-neptunt-feltoro-egyetemista.htmlTöbb, mint ötven diáktól lopott pénzt a Miskolci Egyetem volt hallgatója, aki feltörte a Neptun elektronikus rendszerét, így hozzáfért a többiek kódjához és személyes adataihoz. A férfi pénzbüntetésre számíthat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.