Közösségi média specialistát keres maga mellé Erzsébet királynő

Forrás: AFP/Adam Berry -
Erzsébet királynő brit királyi család specialista munka állás közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évi 19 millió forintnak megfelelő összegű fizetést ajánlottak a palota jövendőbeli szakemberének, aki a királynő közösségi oldalaiért fog felelni.

A digitális kommunikáció fejlesztési stratégiájáért és a közösségi platformok hatékony használatáért fog felelni az a közösségi kommunikációt specialista, akit már javában keres a pozícióra a Buckingham-palota.

Forrás: AFP/Adam Berry

A palota honlapján közzétett hirdetés szerint a szerencsés választott évi 50 ezer angol fontot, vagyis nagyjából 19 millió forintnak megfelelő összeget fog keresni, azaz körülbelül havi másfél milliót fog hazavinni.

Erzsébet királynő, aki a héten ünnepli 90. születésnapját, uralkodása alatt végig igyekezett naprakész maradni a technológiai újdonságok terén: az ötvenes években ő volt az első az Egyesült Királyságban, aki távolsági hívást tett, 1976-ban pedig ő volt az első uralkodó, aki e-mailt küldött.

II. Erzsébet, a színek királynője

A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek.A Life.hu itt bizonyította be, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.