Erzsébet királynőnek köszönhetően nem tört ki botrány Diana halála után

Forrás: AFP/Adam Berry -
halál II. Erzsébet brit királynő közvélemény Diana hercegnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt miniszterelnök, Tony Blair elárulta, nagyon aggódott, hogy a közvélemény elítéli a családot, amiért ridegen reagáltak Diana halálhírére. Erzsébet királynő viszont kézben tartotta a helyzetet. 

Az 1997-ben történt tragédia után a királyi család reakciója aggodalomra adott okot. Tony Blair, az Egyesült királyság volt miniszterelnöke elárulta, hogy Diana hercegnő halála után a családja kissé túlságosan is ridegnek tűnhetett a közvélemény számára, pedig ez az időszak az emberek ítélkezése nélkül is éppen elég nehéz volt mindenki számára.

Forrás: AFP/Adam Berry

Erzsébet királynőben viszont szerencsére megvolt az az egyensúly, ami segített a királyi családnak. Érzelmek, kellő méltóság és tisztelet, erre volt szüksége a közvéleménynek, és a királyi famíliának egyaránt, II. Erzsébet pedig pontosan tudta ezt. “Ez az ő védjegye. Nagyon jó intuitív képességekkel rendelkezik, mindig pontosan tudja, hogy az emberek mit várnak el tőle” - mesélte Tony Blair a hamarosan 90 éves II. Erzsébetről az ITV News portálnak.

Katalin hercegné elárulta, milyen valójában II. Erzsébet

Sokszor tűnik úgy, hogy a királynő előszeretettel szól bele a fiatalok életébe, most Vilmos herceg hitvese elárulta, milyen a kapcsolata őfelségével.
Nagy bajban van Kanye West - Beperelték a rajongóihttp://www.life.hu/news/20160419-kanye-westet-bepereltek-a-rajongoi-az-uj-albuma-miatt-birosag-ele-allhat.htmlA rapper rajongója, Justin Baker-Rhett más zenevásárlókat is képviselve gyűjtőpert indított Kanye West ellen a San Francisco-i körzeti bíróságon, mert szerinte a rapper becsapta a rajongóit azzal, hogy azt állította, legújabb albuma csak az ő érdekeltségébe tartozó Tidal zenei streamingszolgáltatón lesz elérhető. NewsOrigoA Tinder pénzt és munkát adott annak a lánynak, akit a tinderezés miatt rúgtak kihttp://www.life.hu/news/20160419-a-tinder-adott-penzt-annak-a-lanynak-akitol-a-tinderezes-miatt-vettek-el-az-osztondijat.htmlEgy Tinder-fotó miatt zártak ki egy lányt a Nebraska Egyetem Chi Omega testvériségéből. Itt meg is állhatna a történet, ám Tinder a lány megmentésére sietett: tanulmányi ösztöndíjat és egy gyakornoki állást is ajánlottak neki. NewsOrigoKandúr, nőstény, vagy mindkettő? Fogadj örökbe egy hermafrodita cicát! http://www.life.hu/news/20160419-ime-a-hermafrodita-macska-ami-kandur-es-nosteny-is-egyszerre.htmlA természet néha elképesztő dolgokra képes! Ismerd meg a brit kétnemű cicát, aki most szerető gazdit keres. NewsOrigoPénteken temetik Kertész Imréthttp://www.life.hu/news/20160419-kertesz-imre-nobel-dijas-irot-aprilis-22-temetik.htmlÁprilis 22-én, pénteken 15 órakor helyezik örök nyugalomra Kertész Imrét a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben. NewsAFPKözösségi média specialistát keres maga mellé Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20160419-erzsebet-kiralyno-kozossegi-media-specialistat-keres.htmlÉvi 19 millió forintnak megfelelő összegű fizetést ajánlottak a palota jövendőbeli szakemberének, aki a királynő közösségi oldalaiért fog felelni. News--Bulik, utazások és fényűző életmód - Így élnek Diana hercegnő unokahúgaihttp://www.life.hu/news/20160419-diana-hercegno-unokahugai-lady-kitty-lady-eliza-es-lady-amelia-fenyuzo-eletmodja.htmlDiana visszafogottságával ellentétben a néhai hercegné három unokahúga, Lady Kitty, Lady Eliza és Lady Amelia nem veti meg a luxust és az élet adta élvezeteket - nem véletlenül csámcsog rajtuk előszeretettel a brit sajtó. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.