Intim pillanatban kaptuk el Harry herceget és Chewbaccát

Star Wars film Chewbacca Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos és Harry herceg ellátogatott a Star Wars 8 anyaméhének számító Pinewood Studióba, ahol nem más vezette őket körbe, mint Daisy Ridley and Mark Hamill.

Harry és Vilmos láthatóan nagyon élvezték a tárlatvezetést a Star Wars - Ébredő erő című kasszasikerből ismert Rey and Luke Skywalker közreműködésével. A főszereplőket alakító Daisy Ridley, és Mark Hamill még Chewbaccával is összehozták Harryt, és mi tagadás,

elég gyorsan egymásra találtak.

Forrás: Twitter

Téves riasztás! Harry herceg még mindig egyedülálló

Fellélegezhetnek a hölgyek: a 31 éves brit trónörökös a hírek szerint továbbra is szingli, és nem jár együtt a barátnőjének kikiáltott Maria-Olympia hercegnővel. A teljes cikket itt elolvashatod!

Az úszóolimpikon, Grant Hackett részegen randalírozott egy repülőnhttp://www.life.hu/news/20160419-reszegen-okozott-oriasi-botranyt-egy-repulon-az-uszoolimpikon.htmlAz ausztrál Grant Hackett ittasan molesztálta utastársát az Adelaide és Melbourne közötti repülőúton. NewsAFPNagy bajban van Kanye West - Beperelték a rajongóihttp://www.life.hu/news/20160419-kanye-westet-bepereltek-a-rajongoi-az-uj-albuma-miatt-birosag-ele-allhat.htmlA rapper rajongója, Justin Baker-Rhett más zenevásárlókat is képviselve gyűjtőpert indított Kanye West ellen a San Francisco-i körzeti bíróságon, mert szerinte a rapper becsapta a rajongóit azzal, hogy azt állította, legújabb albuma csak az ő érdekeltségébe tartozó Tidal zenei streamingszolgáltatón lesz elérhető. NewsOrigoKandúr, nőstény, vagy mindkettő? Fogadj örökbe egy hermafrodita cicát! http://www.life.hu/news/20160419-ime-a-hermafrodita-macska-ami-kandur-es-nosteny-is-egyszerre.htmlA természet néha elképesztő dolgokra képes! Ismerd meg a brit kétnemű cicát, aki most szerető gazdit keres. NewsOrigoMegszűnnek a Facebookos e-mail címekhttp://www.life.hu/news/20160418-megszunnek-a-facebookos-email-cimek.htmlEmlékeztek még arra, hogy 2012 nyarán a Facebook előzetes bejelentés nélkül leváltotta az eredeti e-mail címeket, és felhasználónév@facebook.com- ra változtatta? Nos, ezt állítják vissza május 1-jén. News--Gyülekeznek az esőfelhők, jön a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20160414-gyulekeznek-az-esofelhok-jon-a-hidegfront.htmlRossz hírünk van! Csütörtökön elbúcsúzhatunk a napsütéses időtől, és napközben elszórtan kialakulhat zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 13, 18 fok között várható. News--Charlie Sheen börtönbe kerülhet: Emberölés kísérlete miatt nyomoznakhttp://www.life.hu/news/20160407-nyomozas-indult-charlie-sheen-ellen-bortonbe-kerulhet-1.htmlÁllítólag egy hangfelvétel bizonyítja, hogy Charlie Sheen húszezer dollárt ajánlott valakinek, hogy eltegye láb alól a volt párját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.