Kovács Kokó István mostantól a közmédia csapatát erősíti

MTVA m4 sport közmédia Kovács Kokó István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai bajnok ökölvívó a közmédia sportcsatornájának műsorvezetője lesz április 18-tól.

Az M4 Sporthoz igazolt Kovács Kokó István a magyar és olimpiai bajnok ökölvívó, aki korábban dolgozott már a többi között az RTL Klubnál, a Sportklubnál, és az OzoneNetwork csatornánál is.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Hajdú B. István, Gundel Takács Gábor, Knézy Jenő, Szujó Zoltán és most már Kovács Kokó István a garancia arra, hogy az M4 Sporton egy ütőképes csapat szolgálja a hazai sportbarátokat" - idézte az Origo Héder Barna sportigazgató szavait.

Nicole Kidman nem is hasonlít régi, 16 éves önmagára http://www.life.hu/news/20160418-igy-nezett-ki-nicole-kidman-16-evesen.htmlNicole Kidman arca az évek során a plasztikai műtétek miatt teljesen megváltozott, ám a színésznő még mindig nem ismeri el, hogy túlzásba esett. Mindenesetre mi találtunk róla egy régi képet, ami elég sokatmondó... News--Mihalik Enikő 1 dollárért árulja magát a Coachellánhttp://www.life.hu/news/20160418-mihalik-eniko-egy-szal-haspoloban-flangal-baratnojevel-a-coachellan.htmlA világhírű modell, Mihalik Enikő elég szexi haspólóban tölti napjait a Coachellán, természetesen nem egyedül. Enikő a Victoria's Secret modellekkel együtt szórakozik. News--Megmutatta sérüléseit Facebookon, miután brutálisan megerőszakolta egy férfihttp://www.life.hu/news/20160418-kat-berry-megmutatta-seruleseit-facebook-miutan-brutalisan-megeroszakolta-egy-ferfi.htmlKaty Berry saját bevallása szerint azért tette közzé a sokkoló képeket Facebook oldalán, hogy figyelmeztesse a többi nőt az internetes ismerkedés és randizás veszélyeire. News--Beperelte exmenyasszonyát, mert szakítás után nem kapta vissza tőle az eljegyzési gyűrűjéthttp://www.life.hu/news/20160418-philip-langer-beperelte-exmenyasszonyat-ashley-jae-cheslert-mert-nem-adta-vissza-az-eljegyzesi.htmlA 2,5 karátos gyémántból, rubintokból és apró gyémántkövekből álló ékszer 30 ezer dollárt, vagyis körülbelül 8 millió forintnak megfelelő összeget ér. NewsOrigoMegszűnnek a Facebookos e-mail címekhttp://www.life.hu/news/20160418-megszunnek-a-facebookos-email-cimek.htmlEmlékeztek még arra, hogy 2012 nyarán a Facebook előzetes bejelentés nélkül leváltotta az eredeti e-mail címeket, és felhasználónév@facebook.com- ra változtatta? Nos, ezt állítják vissza május 1-jén. News--Fájnak az ízületeid? Hidegfront várható! http://www.life.hu/news/20160418-rosszra-fordul-az-idojaras-fajhatnak-az-izuleteid-zapor-zivatar-varhato.htmlHidegfront érkezik hétfőn, ami az előrejelzések szerint kedden okoz lehűlést. Az érzékenyeknél erősödhetnek a reumatikus és ízületi panaszok. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.