Az úszóolimpikon, Grant Hackett részegen randalírozott egy repülőn

Forrás: AFP/Peter Parks -
úszás repülő Grant Hackett olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál Grant Hackett ittasan molesztálta utastársát az Adelaide és Melbourne közötti repülőúton.

Az úszóolimpikon azért akadt ki, mert zavarta az előtte ülő férfi, aki hátradöntötte az ülését. Hackett persze a rendőrségi kihallgatás után bocsánatot kért, de ez mit sem változtat a helyzeten,

miszerint Hackett nem először okozott botrányt.

Forrás: AFP/Peter Parks

Drog,- és alkoholproblémák

2009-ben például alkoholizmusa miatt ment tönkre a házassága, 5 évvel később pedig egy arizonai rehabilitációs intézetben kezeltette magát,

mivel gyógyszerfüggővé vált az altatóktól.


De az is megesett, hogy az Amerikába utazása előtt félmeztelenül bóklászott egy melbourne-i hotelben, állítólag a négyéves fiát keresve.

Persze arról se feledkezzünk meg, hogy Hackett az olimpiákon a három arany mellett, három ezüst- és egy bronzérmet, vb-ken tíz aranyat, hat ezüstöt és három bronzérmet, rövidpályás vb-ken pedig hét aranyérmet, valamint egy bronzérmet is bezsebelt. Ezen kívül ő tartotta a világcsúcsot 200, 800 és 1500 méter gyorson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.