James Franco: "Egy kicsit meleg vagyok!"

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova -
meleg színész James Franco vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban akadnak olyan világhírű sztárok, akikről régóta azt pletykálják, hogy igazából a saját nemükhöz vonzódnak. James Franco pont ilyen, és persze ha tőle függ, akkor ezek a pletykák nem is merülnek feledésbe.

"Egy kicsit meleg vagyok" - nyilatkozta James a New York Magazine-nak adott interjúban.

A 38 éves színész persze hozzátette, hogy

ettől függetlenül csak nőkkel bújok ágyba.

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova

"Sokakat összezavarhat a kettős szexuális beállítottságom, de az első kérdés: Miért is érdekli őket? Jó, oké, celeb vagyok, szóval érdekes lehet, hogy kivel szexelek. De szerintük ez határozza meg azt is, hogy milyen a szexuális irányultságom...Pedig ez attól függ, hogy kihez vagyok hűséges, érzékeny, és hogy én hogyan határozom meg magamat!" - tette hozzá.

Kiderült! Így került James Franco nyakára Emma Watson portréja

James Franco Instagrammon villantotta meg új tetkóját, ami mindenkit meghökkentett, mivel a nyakára nem más került, mint Emma Watson portréja. Kiderült, az egész csak tréfa. A teljes cikket elolvashatod itt!

Britney Spears fiatalos anyuka, de fiai szerint inkább cikihttp://www.life.hu/news/20160420-britney-spears-fiatalos-anyuka-de-gyerekei-szerint-akkor-is-ciki.htmlAz énekesnő remek formában van, emellett eléggé fiatalos anyuka. Ám sajnos eljön az a kor, amikor mindenki cikivé válik a tinédzser gyereke szemében... News--Az úszóolimpikon, Grant Hackett részegen randalírozott egy repülőnhttp://www.life.hu/news/20160419-reszegen-okozott-oriasi-botranyt-egy-repulon-az-uszoolimpikon.htmlAz ausztrál Grant Hackett ittasan molesztálta utastársát az Adelaide és Melbourne közötti repülőúton. NewsAFPKandúr, nőstény, vagy mindkettő? Fogadj örökbe egy hermafrodita cicát! http://www.life.hu/news/20160419-ime-a-hermafrodita-macska-ami-kandur-es-nosteny-is-egyszerre.htmlA természet néha elképesztő dolgokra képes! Ismerd meg a brit kétnemű cicát, aki most szerető gazdit keres. NewsOrigoNicole Kidman nem is hasonlít régi, 16 éves önmagára http://www.life.hu/news/20160418-igy-nezett-ki-nicole-kidman-16-evesen.htmlNicole Kidman arca az évek során a plasztikai műtétek miatt teljesen megváltozott, ám a színésznő még mindig nem ismeri el, hogy túlzásba esett. Mindenesetre mi találtunk róla egy régi képet, ami elég sokatmondó... News--Durva fenyítést kapott az a diák, aki rajtakapta a tanárát pornónézés közbenhttp://www.life.hu/news/20160418-durva-fenyitest-kapott-az-a-diak-aki-rajtakapta-a-tanarat-pornonezes-kozben.htmlBerontott az osztályterembe, és ordibálni kezdett egy tanár az egyik diákjával. Azzal a diákjával, aki előtte kopogás nélkül ment be oktatójához és rajtakapta, amint pornót néz. News--Egy nő élőben közvetítette, ahogy a barátja megerőszakol egy lánythttp://www.life.hu/news/20160415-egy-no-eloben-kozvetitte-ahogy-baratja-megeroszakol-egy-lanyt.htmlA napokban egy szörnyű videó söpört végig az interneten. Egy 18 éves lány élőben közvetítette a Twitteren, ahogy a barátja megerőszakol egy másik lányt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.