11 hónapos gyermekkel fajtalankodott egy ózdi férfi

Forrás: Getty Images/BananaStock RF/Bananastock -
Ózd kisfiú pedofil fajtalankodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán indul annak a férfinak a pere, akit rajtakaptak, hogy egy 11 hónapos kisfiúval folytatott orális aktust. A gyermek egyik hozzátartozója érte tetten F. Jánost.

A Miskolci Törvényszéken szerdán kezdődik annak a férfinak a pere, akit még 2015 szeptemberében vettek őrizetbe fajtalankodásért. A vádirat szerint a kisfiú édesanyja és nagymamája, valamint a férfi együtt indultak el a buszmegállóba aznap, ám a vádlott visszafordult a lakásba.

Képünk illusztráció Forrás: Getty Images/BananaStock RF/Bananastock

Ott tartózkodott a kisfiú, valamint annak két további hozzátartozója. Amint a férfi egyedül maradt a gyermekkel, ülő helyzetbe állította a babakocsit, elé állt, és a gyermekkel szexuális cselekményt végzett, amely körülbelül 1–1,5 percig tartott - mondta a Borsnak Dr. Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék sajtótitkára. A férfit az egyik hozzátartozó érte tetten, aki rákiáltott, de megijedt tőle, és elszaladt. Dr. Sófi Gyula gyermekpszichiáter szerint nem lehet kizárni, hogy maradandó sérülést okoz a kisfiúban az abúzus. “A tudat alatti emlékek közt elraktározódhat ez a trauma, legnagyobb esélye azonban mégis a felejtésnek van, tekintettel az igen alacsony életkorra” - mondta a szakértő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.