Gyász! Szorcsik H. Viki barátja is meghalt a horvátországi horrorbalesetben

Forrás: Facebook/Szorcsik H. Viktória hivatalos oldala -
halál gyász Szorcsik H. Viki Szorcsik H. Viktória autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vigasztalhatatlan Szorcsik H. Viki, akinek legjobb barátja egy szörnyű balesetben vesztette életét Horvátországban. A fiatal férfinak esélye sem volt, hogy túlélje a tragédiát.

Szorcsik H. Viki rendkívül nehéz időszakban van. Elvesztette a legfontosabb embert az életében, a legjobb barátját, akit 11 éve ismer. A fiatal férfi Horvátországban szenvedett autóbalesetet, esélye sem volt a túlélésre.

Forrás: Facebook/Szorcsik H. Viktória hivatalos oldala

„11 évig tartott a barátságunk, több volt ő, mint lelki társ, ha bajban voltam, mindig mellettem állt. Mielőtt elindult Horvátországba, még beszéltünk telefonon. Ő volt az egyetlen ember, akiben gyerekkorom óta sohasem csalódtam” - mesélte Viki a Blikknek, hozzátette, hogy elválaszthatatlan barátok voltak, és a férfi mindig mellette állt, ha segítségre volt szüksége.

Intim pillanatban kaptuk el Harry herceget és Chewbaccáthttp://www.life.hu/news/20160419-intim-pillanatban-kaptuk-el-harry-herceget-es-chewbaccat.htmlVilmos és Harry herceg ellátogatott a Star Wars 8 anyaméhének számító Pinewood Studióba, ahol nem más vezette őket körbe, mint Daisy Ridley and Mark Hamill. News--Ha ezt Ricky Martin tudta volna, valószínűleg nem csókolózik kutyaőrült rajongójávalhttp://www.life.hu/news/20160419-a-ricky-martin-enekessel-csokolozo-rajongo-kutyakat-puszil-szajon.htmlA Grammy-díjas énekes valószínűleg többször is megbánta azt a bizonyos jótékonysági célból váltott csókját a rajongójával, aki – mint nemrég kiderült – előszeretettel puszil szájon állatokat. NewsOrigoMeghalt egy 4 éves kislány egy Londonból Hongkongba tartó járatonhttp://www.life.hu/news/20160419-egy-4-eves-kislany-meghalt-a-londonbol-hongkongba-tarto-repulogepen.htmlA kislány és szülei a londoni Heathrow repülőtérről indultak Hongkongba. A gépnek kényszerleszállítást kellett végrehajtania. News--Letartóztatták a Sin City sztárját, Rosario Dawsonthttp://www.life.hu/news/20160419-rosario-dawson-ulosztrajkon-vett-reszt-kesobb-orizetbe-vettek-a-szineszt.htmlA 37 éves színésznőt a hétvégén fogták le a rendőrök a washingtoni Capitolium-dombon. A Democracy Spring nevű szervezet ülősztrájkján vett részt, több mint 800 másik tiltakozóval együtt. News--Ötvenegy évesen meghalt az izraeli filmsztár, Ronit Elkabetzhttp://www.life.hu/news/20160419-rakbetegsegben-elhunyt-ronit-elkabetz-az-izraeli-film-nagyasszonya.htmlÖtvenegy éves korában, rákbetegségben elhunyt Ronit Elkabetz, az izraeli film nagyasszonya - értesült a Jerusalem Post. NewsOrigoA legélethűbb és legundorítóbb sütik királynője, Katherine Deyhttp://www.life.hu/news/20160419-katherine-dey-elethu-es-undorito-sutemenyeket-es-tortakat-gyart.htmlA civil életben nővérként dolgozik az a 30 éves nő, aki a lehető legbizarrabb süteményeket készíti. Első látásra biztosan nem fut össze a nyál a szádban a tortái láttán, de lenyűgöző az a pontosság, amivel Katherine dolgozik. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.