Gyülekeznek az esőfelhők: Búcsút mondhatunk a tavaszias időnek

Forrás: Thinkstock -
eső tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz hírünk van! Csütörtökön elbúcsúzhatunk a napsütéses időtől, és napközben elszórtan kialakulhat zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 16, 20 fok között várható.

Csütörtökön a nyugatira, délnyugatira, helyenként a délire forduló szél legfeljebb nyugaton és északkeleten élénkülhet meg. A hideg reggelt (a hőmérséklet -1 és +5 fok között alakul) követően délután 16-20 fokot mérhetünk. Nem várható fronthatás – jelenti az Időkép.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Pénteken viszont napközben már többfelé megnövekedhet a felhőzet, de

kisebb eső, egy-egy zápor inkább csak az esti óráktól alakulhat ki nyugaton.

Helyenként élénk lehet a délnyugati szél. Hajnalban 1 és 8, délután 19 és 23 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton kezdetben elszórtan, délutántól viszont többfelé kialakulhat eső, zápor. Sokfelé élénk lehet a délnyugati szél. Enyhébb lesz a reggel, délután

pedig 15-22 fok várható, északnyugaton lehet a leghűvösebb.

Vasárnap kezdetben többfelé várható eső, zápor, majd délután már csak a keleti, északkeleti tájakon lehet további csapadék. Sokfelé viharossá fokozódik az északnyugati szél. A hőmérséklet, délután csak 10-16 fok körül alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.