Nem tudni, mi okozta Prince hirtelen halálát

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Stephen Lovekin -
Prince halott énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatóságok egyelőre vizsgálják, miért halt meg Prince. Az idegenkezűséget sem zárják ki, de akár súlyos betegség is lehetett a háttérben. 

Prince-re minneapolisi otthonának liftjében találtak rá eszméletlen állapotban csütörtök reggel, mentőket hívtak hozzá, de nem lehetett megmenteni. Az amerikai rendőrség nyomozást indított, az illetékes igazságügyi orvos szakértői hivatal boncolást rendelt el.

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Stephen Lovekin

A zenész egyébként néhány napja kórházi kezelésre szorult influenzája súlyosbodása miatt április 15-én a privát repülője kényszerleszállást hajtott végre Illionis államban, mert útközben rosszul lett, másnap azonban színpadra állt és azt mondta, jól van.

Nézd meg Prince legőrületesebb fellépőruháit!

Még David Bowie halálát sem sikerült felfognunk, máris újabb zenei legenda távozott az élők sorából – de a halhatatlanok közé. Prince nemcsak zenéjében volt egyedi, színpadi megjelenése sem volt éppen hétköznapi. Szerethetően különc stílusát felelevenítve emlékezünk rá!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.