Hosszú Katinka után Egerszegi Krisztina is nemet mondott a MOB-nak

Forrás: AFP/Kitamura Toshifumi -
MOB Hosszú Katinka Egerszegi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egerszegi Krisztinát is megkeresték a MOB és a Túró Rudit gyártó cég közös akciójának ügyében, de Hosszú Katinka és Puskás Ferenc örökösei után a XX. század legjobb magyar sportolónőjének választott úszóklasszis is nemet mondott. 

A Túró Rudi és a Magyar Olimpiai Bizottság közös akciójának keretén belül a csokigyártó egykori és jelenlegi magyar sportolók képeit teszi a csomagolásba, amiket lehet gyűjteni és albumba ragasztani. A sportolók között van többek között Risztov Éva és Kammerer Zoltán is, ugyanakkor vannak nagy hiányzók a nevek között - tájékoztat az Origo.

Egerszegi Krisztina Forrás: AFP/Kitamura Toshifumi

Hosszú Katinka például nemet mondott, mert ahogy az úszóvébé reklámfilmjében, úgy a csokireklámban sem kíván ingyen szerepelni, és nemet mondtak a Puskás Ferenc örökségét kezelők is. A szervezők megkeresték

a XX. század legjobb magyar sportolónőjének választott Egerszegi Krisztinát is, de ő sem akart szerepelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.