Gusztustalan! Fekáliával szennyeződött jég a gyorsétteremben

Forrás: Thinkstock -
jég szennyeződés fekália gyorsétterem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átfogó élelmiszer-higiéniai vizsgálat során derült ki, hogy az étteremlánc egyik üzletében fekáliával szennyezett jég kerül az üdítőkbe.

Számos nagy nevű kávézót és gyorséttermet teszteltek, és a legtöbb helyen megnyugtató eredményeket mutatott a vizsgálat. Ám kiderült, hogy az egyik étteremben baktériummal fertőződött jég kerül az italokba.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A Birmingham városában található étkezdében aggasztó mennyiségű baktériumot találtak, ami arra utal, hogy széklettel szennyeződött vízből készítik a jeget, amivel az italokat hűtik. A KFC nyilatkozatot adott ki az ügyről, amelyben kifejezik sajnálatukat, és biztosítják a fogyasztókat arról, hogy azonnali vizsgálatot indítottak. Hozzátették, hogy rendkívül komolyan veszik az élelmiszer-higiéniai vizsgálat eredményét - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.