Földrengés volt Zalában, többen is érezték

Forrás: Thinkstock -
földrengés Zala megye természet Richter-skála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisebb földrengés volt hétfő reggel Zala megyében, a Nagykanizsához közeli Sand térségében, de károk nem keletkeztek.

A hét kilométeres mélységben 7 óra 54 perckor bekövetkezett földrengés ereje a Richter-skála szerint 2,8-as erősségű volt - közölte Az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont Geodéziai és Geofizikai Intézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.

Forrás: Thinkstock

Volt, aki egy mélyről jövő dübörgést érzékelt, de ez is talán csak néhány másodpercig tartott, mást nem tapasztaltak, és a település lakói közül sem jelzett senki károkat.

Hihetetlen! Mindjárt itt a május, de a Kékesen havazikhttp://www.life.hu/news/20160425-a-nyari-meleg-utan-ujra-bekoszontott-a-tel-havazott-a-kekesen.htmlEgészen szombatig élvezhettük a kellemes időt, és napsütést. Vasárnap már mindenhol a hideg és az eső uralkodott, ma reggelre pedig már az áprilisi hó is megérkezett! News--Öngyilkos akart lenni, de ugrás közben meggondolta magát http://www.life.hu/news/20160421-megbanta-az-ongyilkossagi-kiserletet-ugras-kozben-banta-meg-tulelte.htmlKevin Hines 2000 szeptemberében felmászott a Golden Gate hídra, és levetette magát. Zuhanás közben megbánta a tettét, és legnagyobb szerencséjére túlélte a történteket. Ma embereken segít. News--Hatalmas újítás várható a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20160422-nehany-napon-belul-hatalmas-ujitas-varhato-a-facebookon.htmlAmikor már azt hittük, hogy a közösségi portál nem tartogat semmilyen újdonságot, akkor Mark Zuckerbergék erősen rácáfoltak: A csapat ugyanis ismét bebizonyította, hogy a legkreatívabb újítások még csak most következnek! NewsThinkstockÍgy kért segítséget Prince holttestének megtalálójahttp://www.life.hu/news/20160422-kiszivargott-egy-telefonbeszelgetes-amin-prince-holttestenek-megtalaloja-kert-segitseget.htmlNyilvánosságra került az a beszélgetés, ami csütörtök reggel zajlott le a Prince holttestének megtalálója és a 911-es segélyhívó központ között. News--Veszélyes állatbetegség pusztít Európábanhttp://www.life.hu/news/20160421-allatbetegseg-a-kor-az-agyat-tamadja-meg-europa-a-kutatok-vizsgaljak-a-betegseg-okat.htmlEgy nagyon fertőző és veszélyes állatbetegség ütötte fel a fejét Európában, a kór az agyat támadja meg. NewsOrigoHargitay András, az új úszókapitány: "Hosszú Katinka unikum"http://www.life.hu/news/20160421-hargitay-andras-az-uszovalogatott-szovetsegi-kapitanya-bekulne-hosszu-katinka-uszoval.htmlA Kiss Lászlót váltó szövetségi kapitány elmondása szerint hagyná, hogy az úszónő a saját útját járja, és szeretné, ha végre mindenki az úszásra koncentrálna ebben a sportágban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.