Mindenki ilyet akar! Hiánycikk lett György herceg fürdőköpenye

Forrás: Facebook/The British Monarchy -
Barack Obama György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet sztárja a hétvégén kétségkívül a kis György herceg volt, aki monogramos köntösben és házi papucsban találkozott Barack Obamával. A vírusként terjedő fotónak azonban nem csak a brit királyi család rajongói örülhettek, hanem a cég is, amelynek fürdőköpenyét a kis herceg viselte.

Hiánycikk lett György herceg fürdőköpenye. Az internetet bejárt fotót látva nem kevesen
gondolták úgy, hogy gyermeküket a gyártó cég köntösébe kell öltöztetniük, így azt, ami
készleten volt, el is kapkodták, ám a jó hír: előrendelést felvesznek. Daniel Price, a brit
alapítású vállalat egyik tulajdonosa köszönetét fejezte ki, hogy a kis György az ő köpenyüket
viselte - sőt, kasmír takarót és sportcipőt is küldött a kis hercegnek -, és hozzátette,
termékeik - így a nevezetes ruhadarab is - megfizethetők, így minden szülőnek lehetősége hogy
úgy öltöztesse gyermekét, mint egy herceget vagy hercegnőt.

Forrás: Facebook/The British Monarchy

29 évesen meghalt a világhírű amerikaifutball-játékos, Ron Bracehttp://www.life.hu/news/20160425-ron-brace-meghalt-29-eves-volt-a-sztarjatekos-halalnak-oka-egyelore-ismeretlen.htmlA sportoló a Massachusetts állambeli Springfield városában hunyt el, méghozzá a saját otthonában. A halálának oka eddig ismeretlen. News--Földrengés volt Zalában, többen is érezték http://www.life.hu/news/20160425-foldrenges-volt-hetfo-reggel-zala-megyeben-tobben-is-ereztek.htmlKisebb földrengés volt hétfő reggel Zala megyében, a Nagykanizsához közeli Sand térségében, de károk nem keletkeztek. NewsThinkstockHihetetlen! Mindjárt itt a május, de a Kékesen havazikhttp://www.life.hu/news/20160425-a-nyari-meleg-utan-ujra-bekoszontott-a-tel-havazott-a-kekesen.htmlEgészen szombatig élvezhettük a kellemes időt, és napsütést. Vasárnap már mindenhol a hideg és az eső uralkodott, ma reggelre pedig már az áprilisi hó is megérkezett! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.