Egy 17 éves lányt erőszakoltak meg a Balatonnál

Forrás: AFP / PhotoAlto / Frédéric Cirou -
nemi erőszak erőszak NANE támadás Balaton NANE2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előzetes letartóztatásba helyeztek hétfőn három garabonci férfi, akik a hétvégén a keszthelyi Balaton-parton rátámadtak egy fiatal nőre és barátjára. Egyikük megerőszakolta a védekezésre képtelen 17 éves lányt.

Gyakorlatilag tetten érték a rendőrök azt a férfit, aki egy 17 éves lányt erőszakolt meg Keszthelyen még szombatra virradó éjjel. A gyanúsított és két társa azóta már előzetes letartóztatásban van.

Képünk illusztráció. Forrás: AFP / PhotoAlto / Frédéric Cirou

A támadás a balatoni strand közelében történt. A lányra és barátjára három garabonci férfi rontott rá - ketten közülük 21 évesek, egyikük 27. A támadók először "házi pornóvideó" készítését ajánlották nekik, de a pár tiltakozására az egyik férfi a fiút pofon vágta és megrúgta, majd elkergette. Társa ezután erőszakolta meg a 17 éves lányt. A továbbiaknak az vetett véget, hogy a fiú időközben

rendőrökkel tért vissza a barátnőjéhez.

A Keszthelyi Járási Ügyészség előterjesztésére hétfőn előzetes letartóztatásba került mindhárom férfi 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva elkövetett szexuális erőszak miatt.

Gyászol Kid Rock: holtan találták az asszisztenséthttp://www.life.hu/news/20160426-kid-rock-enekes-asszisztense-michael-sacha-meghalt-autobalesetben.htmlA 30 éves Michael Sacha a rendőrség megállapítása szerint balesetben vesztette életét. News--Nyár után itt a tél - Magyarországon is havazikhttp://www.life.hu/news/20160426-aprilis-havazas-a-hegyekben-talajmenti-fagy-hideg-ido.htmlNéhány napig még biztosan hidegebb időre és talajmenti fagyokra számíthatunk. Tegnap óta folyamatosan hull a hó a hegyekben.News--Részeg afgán fiúk erőszakolhattak meg egy 21 éves lányt Bécsbenhttp://www.life.hu/news/20160425-reszeg-migransok-eroszakolhattak-meg-egy-21-eves-lanyt-becsben.htmlA gyanú szerint három afgán származású férfi megsebesített és megerőszakolt egy fiatal nőt Bécsben.NewsThinkstockViharos széllel, esővel, faggyal indul a jövő héthttp://www.life.hu/news/20160424-kedden-par-orara-kisuthet-a-nap-de-szerdan-mar-ujra-esni-fog-a-het-idojarasa.htmlHétfőn is folytatódik a borús, esős idő. Kedden pár órára kisüthet a nap, de hajnalban még fagy is lehet. Pénteken újabb nedves levegő érkezik az ország fölé. News--Micsoda buli lehetett: Így még sosem láttuk a brit trónörökösthttp://www.life.hu/news/20160424-karoly-herceg-hamlet-szerepebe-bujt-halalanak-400-evfordulojan.htmlKároly herceg is Hamlet szerepébe bújt azon a gálán, amelyet William Shakespeare halálának 400. évfordulóján tartottak szombaton este Stratford-upon-Avonban, az író szülővárosában. NewsOrigoA Vatikán szerint hamar elfeledtetik majd Prince-thttp://www.life.hu/news/20160424-prince-meghalt-es-a-vatikan-szerint-hamar-elfeledtetik-majd-ot.htmlZseniális és sokoldalú művészként méltatja a csütörtökön 57 évesen váratlanul elhunyt amerikai énekest, Prince-t a Vatikán lapja, az Osservatore Romano.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.