Nyár után itt a tél - Magyarországon is havazik

Forrás: MTI/Komka Péter -
hideg havazás időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napig még biztosan hidegebb időre és talajmenti fagyokra számíthatunk. Tegnap óta folyamatosan hull a hó a hegyekben.

Sajnos még nem vagyunk túl a lehűlésen, néhány napig még biztosan hidegebb időre kell számítanunk. Hétfőn érkezett meg az áprilisi hó a Kékesre, azóta pedig rendületlenül esik.

Képünk illusztráció Forrás: MTI/Komka Péter

Visszatért a tél a hegyekbe, teljesen fehér lett a táj, és ez ma sem változik. Szerdán esőre, záporra, néhol zivatarra is számíthatunk, de az Alpokalján és Bakonyban havas eső is eshet. Csütörtök is talajmenti faggyal indulhat, de a nap folyamán azért pár órára megpillanthatjuk majd a napot. Pénteken délutánig erős lesz a felhőzet, és az esernyőnket sem érdemes elpakolni - írja a Köpönyeg.hu.

Részeg afgán fiúk erőszakolhattak meg egy 21 éves lányt Bécsbenhttp://www.life.hu/news/20160425-reszeg-migransok-eroszakolhattak-meg-egy-21-eves-lanyt-becsben.htmlA gyanú szerint három afgán származású férfi megsebesített és megerőszakolt egy fiatal nőt Bécsben.NewsThinkstock29 évesen meghalt a világhírű amerikaifutball-játékos, Ron Bracehttp://www.life.hu/news/20160425-ron-brace-meghalt-29-eves-volt-a-sztarjatekos-halalnak-oka-egyelore-ismeretlen.htmlA sportoló a Massachusetts állambeli Springfield városában hunyt el, méghozzá a saját otthonában. A halálának oka eddig ismeretlen. News--Földrengés volt Zalában, többen is érezték http://www.life.hu/news/20160425-foldrenges-volt-hetfo-reggel-zala-megyeben-tobben-is-ereztek.htmlKisebb földrengés volt hétfő reggel Zala megyében, a Nagykanizsához közeli Sand térségében, de károk nem keletkeztek. NewsThinkstockGusztustalan! Fekáliával szennyeződött jég a gyorsétterembenhttp://www.life.hu/news/20160425-fekaliaval-szennyezodott-jeget-talaltak-a-gyorsetteremben.htmlÁtfogó élelmiszer-higiéniai vizsgálat során derült ki, hogy az étteremlánc egyik üzletében fekáliával szennyezett jég kerül az üdítőkbe. News--Mindenki ilyet akar! Hiánycikk lett György herceg fürdőköpenyehttp://www.life.hu/news/20160425-hianycikk-lett-gyorgy-herceg-furdokopenye-amelyben-barack-obamaval-talalkozott.htmlAz internet sztárja a hétvégén kétségkívül a kis György herceg volt, aki monogramos köntösben és házi papucsban találkozott Barack Obamával. A vírusként terjedő fotónak azonban nem csak a brit királyi család rajongói örülhettek, hanem a cég is, amelynek fürdőköpenyét a kis herceg viselte. NewsOrigoA Vatikán szerint hamar elfeledtetik majd Prince-thttp://www.life.hu/news/20160424-prince-meghalt-es-a-vatikan-szerint-hamar-elfeledtetik-majd-ot.htmlZseniális és sokoldalú művészként méltatja a csütörtökön 57 évesen váratlanul elhunyt amerikai énekest, Prince-t a Vatikán lapja, az Osservatore Romano.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.