Kimerültségben meghalt a túlélőket kutató mentőkutya

Forrás: Cuerpo De Bomberos Ibarra Ibarra -
mentőkutya halál földrengés kimerültség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus véget ért a hős labrador retriever élete, aki hét embert mentett ki az ecuadori földrengés romjai közül.

A tűzoltóság csapatával együtt mentette az emberek életét a 4 éves Dyko névre hallgató kutyus az ecuadori földrengés után. Hét embert szagolt ki a romok között, akiket az ő segítsége nélkül soha nem találtak volna meg.

Forrás: Cuerpo De Bomberos Ibarra Ibarra

A hős kutyus szervezete azonban nem bírta a terhelést, és a napokon át tartó folyamatos munkát. Állítólag a meleg, a kiszáradás és a hatalmas erőfeszítés kombinációja okozta az állat halálát pénteken. Az orvosok már későn észlelte a bajt, hiába próbáltak megtenni mindent, hogy megmentsék az állatot. Halálhírét a mentőcsapat Facebook-oldalán is bejelentette - írja a Daily Mail.

Ököllel vertek a pszichiátrián egy idős, magatehetetlen férfit http://www.life.hu/news/20160426-oten-utottek-okollel-egy-idos-alzheimer-koros-ferfit-a-ferfi-magatehetetlen-volt.htmlÖten ütöttek ököllel egy idős, Alzheimer-kóros férfit, majd lekötözték egy pomázi pszichiátrián. A lánya most először mesélt a szörnyűségekről. NewsOrigo14 éves lány megrontásával vádolnak egy polgármestert http://www.life.hu/news/20160426-szexualisan-zaklathatott-egy-14-eves-lanyt-dravapiski-polgarmestere-video.htmlA férfi állítólag szexért cserébe lakást ígért a lány családjának. A polgármester felháborodott a kijelentésen, és feljelentést tett az ügyben. News--Még mindig kísért Csernobil tragédiája - Már 30 éve élünk együtt pusztító örökségévelhttp://www.life.hu/news/20160426-30-eve-tortent-a-csernobili-tragedia-a-hatasa-ma-is-erezheto.htmlHarminc évvel a csernobili katasztrófa után Ukrajnára még mindig súlyos terheket ró a tragédia következményeinek kezelése, szakértők azonban már megoldásokat is kínálnak arra, hogyan lehet hasznosítani az atomerőmű környékét, a radioaktív fertőzés miatt a mezőgazdasági termelésből kivont úgynevezett tiltott zónát. News--Egy 17 éves lányt erőszakoltak meg a Balatonnálhttp://www.life.hu/news/20160426-17-eves-lanyt-eroszakoltak-meg-a-balatonnal.htmlElőzetes letartóztatásba helyeztek hétfőn három garabonci férfi, akik a hétvégén a keszthelyi Balaton-parton rátámadtak egy fiatal nőre és barátjára. Egyikük megerőszakolta a védekezésre képtelen 17 éves lányt. News--Gyászol Kid Rock: holtan találták az asszisztenséthttp://www.life.hu/news/20160426-kid-rock-enekes-asszisztense-michael-sacha-meghalt-autobalesetben.htmlA 30 éves Michael Sacha a rendőrség megállapítása szerint balesetben vesztette életét. News--Részeg afgán fiúk erőszakolhattak meg egy 21 éves lányt Bécsbenhttp://www.life.hu/news/20160425-reszeg-migransok-eroszakolhattak-meg-egy-21-eves-lanyt-becsben.htmlA gyanú szerint három afgán származású férfi megsebesített és megerőszakolt egy fiatal nőt Bécsben.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.