Meghalt Szula László színész

Forrás: Facebook/Csiky Gergely Színház Kaposvár -
halál színész Szula László Csiky Gergely Színház Kaposvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaposvári Csiky Gergely Színház színésze 50 éves volt. 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy társulatunk tagja, Szula László 2016. április 26-án reggel elhunyt. A Csiky Gergely Színház Szula Lászlót saját halottjának tekinti. Emlékét megőrizzük

Forrás: Facebook/Csiky Gergely Színház Kaposvár

Szula László több híres előadásban játszott, köztük Mohácsi János több, azóta legendássá vált rendezésében (A falu rossza, 56 06 / őrült lélek vert hadak, A helytartó), Babarczy László korábbi igazgató előadásaiban és a színház nemrég a POSZT-ra is meghívott, Bányavakság című előadásában - írja az Origo.

Legutóbb a kaposvári színház Szerelem című előadásában játszott, amelynek bemutatóját idén február 27-én tartották. Előtte vendégként a Pécsi Nemzeti Színház Becsvölgye című előadásában játszotta az egyik főszerepet.

Részeg afgán fiúk erőszakolhattak meg egy 21 éves lányt Bécsbenhttp://www.life.hu/news/20160425-reszeg-migransok-eroszakolhattak-meg-egy-21-eves-lanyt-becsben.htmlA gyanú szerint három afgán származású férfi megsebesített és megerőszakolt egy fiatal nőt Bécsben.NewsThinkstockÖköllel vertek a pszichiátrián egy idős, magatehetetlen férfit http://www.life.hu/news/20160426-oten-utottek-okollel-egy-idos-alzheimer-koros-ferfit-a-ferfi-magatehetetlen-volt.htmlÖten ütöttek ököllel egy idős, Alzheimer-kóros férfit, majd lekötözték egy pomázi pszichiátrián. A lánya most először mesélt a szörnyűségekről. NewsOrigoHihetetlen! Mindjárt itt a május, de a Kékesen havazikhttp://www.life.hu/news/20160425-a-nyari-meleg-utan-ujra-bekoszontott-a-tel-havazott-a-kekesen.htmlEgészen szombatig élvezhettük a kellemes időt, és napsütést. Vasárnap már mindenhol a hideg és az eső uralkodott, ma reggelre pedig már az áprilisi hó is megérkezett! News--Több ember halálát okozta a rovarirtóval szennyezett péksüteményhttp://www.life.hu/news/20160425-az-indiai-pandzsabban-23-ember-meghalt-rovarirtoval-mergezett-peksutemeny-miatt.htmlA szörnyű tragédia legalább 23 ember halálát okozta Pakisztánban, és további 52 embert kórházba juttatott a mérgezett pékáru. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoGusztustalan! Fekáliával szennyeződött jég a gyorsétterembenhttp://www.life.hu/news/20160425-fekaliaval-szennyezodott-jeget-talaltak-a-gyorsetteremben.htmlÁtfogó élelmiszer-higiéniai vizsgálat során derült ki, hogy az étteremlánc egyik üzletében fekáliával szennyezett jég kerül az üdítőkbe. News--Fülesmakival fizetett a szexért egy bedrogozott férfi - Fotó!http://www.life.hu/news/20160425-bedrogozott-kisallatkereskedo-oregon-fulesmaki-volt-a-fizetseg-cuki-foto-az-allatrol.htmlAz Oregon állambeli Eugene rendőrségére még márciusban jött a bejelentés, miszerint kiraboltak egy kisállat-kereskedést. A helyszínről egy darab fülesmaki tűnt el, aki nem mindennapi kalandokat élhetett át. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.