Új dallal vágott vissza a sajtónak Ákos

Fotó: Bielik István - Origo -
interjú dal sajtó Ákos női princípium szám énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Ferenc is közreműködik a magyar énekes legújabb számában, amely a véleménysajtónak címezve, szöveges videóklippel jelent meg a napokban.

Helyreigazítás címmel jelent meg Ákos legújabb száma, amelyben Demjén Ferenccel együtt közösen vágnak vissza a véleménysajtónak.

Fotó: Bielik István - Origo

Reménykedünk, hogy a cím magáért beszél. Ugyanaz az ember vagyok, aki voltam. Az, hogy igyekeztek másmilyennek lefesteni, az nem az én bűnöm. Nem tehetek róla!

Ákos tavaly decemberben az Echo TV-nek adott interjújában fejtette ki a női princípiumról alkotott véleményét, amelyből hatalmas botrány lett: az énekes főszponzora, a Telekom nem sokkal az interjú után szerződést bontott vele. Az ügyről bővebben itt olvashatsz.

Ha ezt Ricky Martin tudta volna, valószínűleg nem csókolózik kutyaőrült rajongójávalhttp://www.life.hu/news/20160419-a-ricky-martin-enekessel-csokolozo-rajongo-kutyakat-puszil-szajon.htmlA Grammy-díjas énekes valószínűleg többször is megbánta azt a bizonyos jótékonysági célból váltott csókját a rajongójával, aki – mint nemrég kiderült – előszeretettel puszil szájon állatokat. NewsOrigoMeghalt Szula László színészhttp://www.life.hu/news/20160426-meghalt-szula-laszlo-a-kaposvari-csiky-gergely-szinhaz-szinesze.htmlA kaposvári Csiky Gergely Színház színésze 50 éves volt. NewsOrigoDudás Miklós edzőjét is megbüntetik a doppingvétség miatthttp://www.life.hu/news/20160420-dudas-miklos-kajakos-doppingvetsege-miatt-edzojetol-pal-zoltantol-megvonjak-a-tamogatast.htmlA magyar kajakos kettőtől négy évig terjedő eltiltásra számíthat, mindemellett pedig ezdőjének, Pál Zoltánnak is bűnhödnie kell a hírek szerint. News--Beperelte exmenyasszonyát, mert szakítás után nem kapta vissza tőle az eljegyzési gyűrűjéthttp://www.life.hu/news/20160418-philip-langer-beperelte-exmenyasszonyat-ashley-jae-cheslert-mert-nem-adta-vissza-az-eljegyzesi.htmlA 2,5 karátos gyémántból, rubintokból és apró gyémántkövekből álló ékszer 30 ezer dollárt, vagyis körülbelül 8 millió forintnak megfelelő összeget ér. NewsOrigoKatalin hercegné még egy kemény nap után sem veszíti el a humorérzékéthttp://www.life.hu/news/20160415-katalin-hercegne-egy-harom-oras-lepcsos-tura-utan-viccelodott.htmlEzért is imádjuk annyira a hercegnét: Katalin még 10 ezer lépcső megmászása után is képes volt elsütni egy jó poént.News--Közösségi média specialistát keres maga mellé Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20160419-erzsebet-kiralyno-kozossegi-media-specialistat-keres.htmlÉvi 19 millió forintnak megfelelő összegű fizetést ajánlottak a palota jövendőbeli szakemberének, aki a királynő közösségi oldalaiért fog felelni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.