Kozso teaházánál vízlopás jelei után is kutattak

Forrás: Origo -
teaház víz áram kutatás lopás Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenészt egykori kollégája vádolta meg áram- és vízlopással, valamint azt is állította, hogy az egészségügyi előírásoknak sem felel meg a vendéglátó egység.

Néhány hete tálalt ki Kozso egykori jobb keze, Keglovics Zoltán. A teaház volt üzletvezetője áram- és vízlopással is gyanúsítja a zenészt, valamint azt is állította, hogy áldatlan állapotok uralkodtak az üzletben.

Forrás: Origo

A vádak nyilvánosságra kerülése után Kozso - akit nagyon megviseltek a gyanúsítgatások - ügyvédje, Dr. Nagy József úgy nyilatkozott, hogy nem volt és most sincs eljárás a zenész ellen, a rendőrség megállapította, hogy nem szükséges nyomozást indítani. A Blikk információi szerint azonban a Zöld Teknős Barlangjához kiszálltak a vízművek munkatársai. Egy környékbeli szerint elkerülő vezetékeket kerestek. Állítólag később maga Kozso is megjelent a teaháznál és beszélt a szakemberekkel is arról, hogy meddig tartanak a vizsgálatok, hogy később visszatérhessen aláírni a jegyzőkönyvet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.