világbajnok sportoló alkohol úszó Michael Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves sportoló hosszú ideje harcol már a függőségével, ám a jelek szerint végre jó útra tért, és végleg lemondott az alkoholról. Az amerikai úszó először beszélt a gondjairól a nyilvánosság előtt. 

Michael Phelps a Today show vendége volt a minap, ahol nyíltan beszélt az alkoholproblémáiról. Elmondása szerint a családja tartotta benne a lelket, és többször is járt különböző anonim alkoholista gyűléseken. A sportoló korábban már összetűzésbe került a hatóságokkal, miután többször is ittas vezetésen kapták.

Forrás: AFP/Getty Images/Chris Coduto

"Azt hiszem, a családom volt a legnagyobb húzóerő számomra. Éreztem, hogy nem akarom ezt tovább így csinálni, és nem is lehet. Nem akarok meghalni az alkohol miatt! Felébredek minden nap, és a fejem teljesen tiszta. Sokkal pozitívabb vagyok" - nyilatkozta a sportoló.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.