Szívesen tanítanál Hawaiin? Most itt a lehetőség!

Forrás: Michael DeFreitas/Michael Defreitas -
Hawaii tanár állás álláskeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel tavaly a tanév végén 1600 tanár ment nyugdíjba Hawaiin, ezért most rengeteg betöltetlen állás várja a jelentkezőket.

Diplomás pedagógusokat keresnek Hawaiin, ráadásul az állás betöltéséhez nem feltétlenül szükséges tanári képesítés, sőt még tapasztalat sem. Jelentkezni a világ bármely tájáról lehet, mivel hatalmas űrt kell betölteniük:

1600 állás maradt betöltetlenül a szigeten.

Forrás: Michael DeFreitas/Michael Defreitas

Leginkább matek, angol és speciális igényű tanulók oktatására keresnek tanárokat, de más tárgyak oktatóit is várják. Az átlagos fizetés pedig évi 54 ezer dollár,

azaz körülbelül 14,5 millió forint.

Az igazsághoz egyébként hozzátartozik, hogy Hawaiin viszonylag drága az élet, tehát ez a fizetés csak magyar szemmel tűnik kiemelkedőnek, viszont az állás pozitívumai közé tartozik, hogy egy gyönyörű helyen élhetünk. Ha érdekel az állás, akkor ide kattintva tudsz jelentkezni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.