Fagy és szél: Ma fájhat a fejünk az időjárás miatt

Forrás: Imaginechina/Zhong yang -
időjárás fagy Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kezdeti napsütés után nyugat, délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de zápor csak a Nyugat-Dunántúlon fordulhat elő.

Mérsékelt lesz az északkeletire forduló szél - írja a köpönyeg.hu. Reggel az országi északi részein, főleg Nógrád és Pest megyében, továbbá az Észak-Dunántúlon, kétméteres magasságban is fagyhat, máshol kevéssel 0 fok felett alakul a hőmérséklet.

Délután 15-16 fok körüli értékeket mérhetünk.

Illusztráció Forrás: Imaginechina/Zhong yang

Fronthatásra nem kell számítani, ám a csütörtöki humánmeteorológiai helyzetben a fejfájósok 80%-ánál okozhat panaszokat az időjárás. Kezdetben a melegfrontra, majd a hidegfrontra érzékenyek körében jelentkezhetnek erős tünetek. A szélre érzékenyeknél szintén felléphet erős fejfájás.

Holttestet találtak szerda reggel az Apple székházábanhttp://www.life.hu/news/20160427-holttestet-talaltak-szerda-reggel-az-apple-szekhazaban.htmlA tetemet Az Apple kaliforniai székházának konferenciatermében szerda reggel holttestet találtak a nyomozók. NewsKatalin hercegné folyamatosan bizonyítani akarhttp://www.life.hu/news/20160427-katalin-hercegne-egyaltalan-nem-biztos-magaban-es-folyton-attol-retteg-hogy-valamit-rosszul-csinal.htmlTudtad, hogy pénteken lesz két éve, hogy Katalin és Vilmos kimondták egymásnak a boldogító igent? Nos, egy szakértő szerint a hercegné még mindig nem biztos magában és folyamatosan attól retteg, hogy valamit rosszul csinál. News--Könnyes szemekkel beszélt menedzsere Michael Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20160427-michael-schumacher-menedzsere-megszolalt-a-vilagbajnokrol-remenykednek.htmlSchumacher fő támogatója, a Deutsche Vermögensberatung közreműködésével kiállítás nyílt Németországban. A sportoló egykori menedzsere, Sabine Kehm itt beszélt pár szót a világbajnokról. News--Michael Phelps: "Nem akarok meghalni az alkohol miatt" http://www.life.hu/news/20160427-michael-phelps-alkoholfogyasztas-elvonon-is-volt-a-vilagbajnok-oszinten-vallott.htmlA 30 éves sportoló hosszú ideje harcol már a függőségével, ám a jelek szerint végre jó útra tért, és végleg lemondott az alkoholról. Az amerikai úszó először beszélt a gondjairól a nyilvánosság előtt. News--Sokan nem hiszik, hogy Kiss László elkövette a nemi erőszakothttp://www.life.hu/news/20160427-sokak-szerint-kiss-laszlo-nem-kovetett-el-nemi-eroszakot.html„Kiállás Kiss László mellett” címmel indult aláírásgyűjtés Százhalombattán, méghozzá az úszóedzőről elnevezett uszodában. News--Szívesen tanítanál Hawaiin? Most itt a lehetőség!http://www.life.hu/news/20160427-te-is-palyazhatsz-tanari-allasra-hawaiin.htmlMivel tavaly a tanév végén 1600 tanár ment nyugdíjba Hawaiin, ezért most rengeteg betöltetlen állás várja a jelentkezőket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.