Halálra gázolt egy embert a vonat

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
gázolás vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra gázolt egy személyvonat péntek hajnalban egy férfit Tokaj és Tarcal között.

A baleset miatt a Miskolc-Nyíregyháza szakaszon utazóknak 60-120 perces késésekkel kell számolniuk a vonattal utazóknak. A hatósági helyszínelés idejére a Tokaj és Tarcal közötti vágányt lezárták - közölte a Mávinform.

Illusztráció Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Egyelőre nem azonosították az áldozatot.

Kezdődnek a ballagások országszertehttp://www.life.hu/news/20160429-hetvegen-es-penteken-ballagnak-a-diakok.htmlPénteken és a hétvégén országszerte elballagnak a diákok a középiskolákból, majd hétfőn a magyar írásbelikkel megkezdődnek az érettségi vizsgák. NewsOrigoÁprilisi havazás: Tízcentis hótakaró borítja a Kőszegi-hegységethttp://www.life.hu/news/20160428-tizcentis-hotakaro-boritja-a-koszegi-hegyseget.htmlBár szerdán az ország egyetlen részében sem sütött a nap, de meglepő módon a Kőszegi-hegyégben havazott is, méghozzá úgy, mintha tél lenne. NewsOrigoGyászol Sváby András - Hatalmas veszteség értehttp://www.life.hu/news/20160428-gyaszol-a-tv2-naplo-egykori-musorvezetoje-svaby-andras.htmlSúlyos veszteséggel kellett szembenéznie Sváby Andrásnak, a Napló egykori műsorvezetőjének. News--Bíróság elé állhatnak a budapesti bordélyház üzemeltetőihttp://www.life.hu/news/20160428-vademeles-var-a-kinai-selyemfiukra-akik-a-vad-szerint-budapesti-bordelyhazakat-uzemeltettek.htmlVádemelés vár azokra a kínai állampolgárokra, akik a gyanú szerint Kínából toboroztak örömlányokat, majd egy pesti lapban reklámozták a szolgáltatást. News--Madeleine-ügy: betörők rabolták el a 9 éve eltűnt kislánythttp://www.life.hu/news/20160428-madeleine-mccann-eltunt-kislanyt-betorok-rabolhattak-el-egy-uj-feltetelezes-szerint.htmlÚj fordulatot vehet a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann ügye: a legújabb hírek szerint a kislány felébredt és megzavarta azokat a bűnözőket, akik betörtek a szülei nyaralójába. NewsOrigoSokkoló! Az autóban lőtte le édesanyját egy két és fél éves gyerekhttp://www.life.hu/news/20160428-az-autojaban-lotte-le-anyjat-a-ket-es-fel-eves-gyerek-patrice-price-meghalt.htmlSzörnyű tragédia történt Milwaukeeban, Wisconsin államban: egy két és fél éves kisfiú az autóban lelőtte édesanyját, aki a helyszínen meghalt. A tragédiához szerencsétlen véletlenek sorozata és a felelőtlenség vezettek. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.