Figyelem! Délutánra leszakadhat az ég

Forrás: Thinkstock -
eső zivatar időjárás felhőszakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nap első felében csak elszórtan, késő délelőttől aztán ismét egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar. Kilenc megyére felhőszakadás miatt adtak ki figyelmeztetést.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat felhőszakadás miatt adott ki figyelmeztetést, mint írják, az intenzív záporokból, zivatarokból rövid időn belül 25-30 mm csapadék hullhat. Ha most indulsz el otthonról, az esernyő mindenképp legyen nálad - írja az Origo.

Forrás: Thinkstock

Az északkeleti szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Reggel 11, délután 19 fok körül alakul a hőmérséklet. Hamarabb elfáradhat a szervezet, emiatt csökken teljesítőképességünk.

Meghalt a TV2 egyik legismertebb riportere, Wels Péter Mátyáshttp://www.life.hu/news/20160503-wels-peter-matyas-elhunyt-lakasan-helyszinelnek-a-rendorok-tv2-riporter.htmlÉletének 47. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt a Tények egyik riportere. Mátyás 1999 óta dolgozott a csatornánál, így rengeteg interjút és riportot készített. NewsOrigoNagyon sokat javult Kulka János állapotahttp://www.life.hu/news/20160502-teljesen-tiszta-kulka-janos-tudata-1.htmlRemek hírek érkeztek Kulka Jánosról: egyik ismerőse szerint folyamatosan javul a színész állapota, és a hírek szerint már önállóan eszik és teljesen tiszta a tudata. News--Magyar tollasozó sportszerűségén ámul a világhttp://www.life.hu/news/20160502-sarosi-laura-tollasozo-sportszeru-gesztusan-amul-a-vilag.htmlSárosi Laura könnyedén megnyerhette volna a csatát, de ő úgy döntött, inkább segít az ellenfelének. NewsOrigoMegvan Afrika szépe: ghánai lány nyerte a Miss Africa szépségversenythttp://www.life.hu/news/20160502-rebecca-asamoah-ghanai-lany-lett-miss-africa-az-elso-kontinentalis-szepsegversenyen.htmlA dentálhigiénikusként dolgozó 24 éves Rebecca Asamoah nyerte a Johannesburgban először megrendezett Miss Afrika kontinentális szépségversenyt. News--Wow! Katalin hercegné a brit Vogue címlapján pózolhttp://www.life.hu/news/20160501-katalin-hercegne-vilmos-herceg-neje-a-vogue-magazin-cimlapjan-pozol.htmlKatalin hercegnő magabiztosan mosolyog vissza az olvasókra a Vogue brit kiadásának címlapjáról. News--Gyertyagyújtással emlékeztek új és volt kollégái a Tények egykori riporterérehttp://www.life.hu/news/20160501-szabo-tiborra-a-tenyek-egykori-riporterere-gyertyagyujtassal-emlekeztek-volt-es-uj-kollega.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Tibor pénteken, tragikus hirtelenséggel halt meg.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.