Gyászhír! Meghalt 2Pac édesanyja

halál 2Pac gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem 20 évvel fia, Tupac Shakur brutális kivégzése után szívrohamban elhunyt a rapper édesanyja, Afeni Shakur.

Tupac anyukája, akit 69 éves korában kalifornia otthonában, hétfőn este érte a halál, az elmúlt húsz évben sem tétlenkedett, megalapította a Tupac Amaru Shakur Foundationt, elérhetővé tette a legnagyobb hatású rapper összes munkáját és félbemaradt alkotásait - írja a Jezebel.

Ő adott zöld utat a jelenleg készülő életrajzi filmnek is, az All Eyez On Me-nek, melyben 2Pac tragikusan rövid életét követhetjük végig, egészen addig a bizonyos Las Vegas-beli lövöldözésig, amikor egy fehér autóból tüzet nyitottak rá 1996-ban.

Ismét taxisok demonstrálnak Budapesten az Uber ellenhttp://www.life.hu/news/20160503-taxisok-demonstralnak-budapesten-az-uber-ellen.htmlA közösségi személyszállítás betiltásáért kezdtek ismét demonstrációba kedd délután taxisok Budapest belvárosában. Terveik szerint több útvonalat lezárnak a fővárosban - írja az MTI. News--Unatkozott a munkahelyén, most 110 milliót követel http://www.life.hu/news/20160503-110-millio-forint-karteritest-kovetel-egy-francia-ferfi-a-volt-fonoketol.htmlA francia férfi 280 000 font, vagyis több mint 110 millió forint kártérítést követel a volt főnökétől, mert szerinte túl sokat kellett unatkoznia a munkahelyén. News--Megvannak az idei matekérettségi megoldásai http://www.life.hu/news/20160503-az-idei-matekerettsegi-konnyebb-volt-a-tavalyinal-itt-vannak-a-megoldasok.htmlEgy szakértő szerint az idei első feladatsor könnyebb, a második rész pedig közepesen nehéz volt az idei vizsgán. Már megtekinthetőek a feladatok nem hivatalos megoldásai. News--Nők verték meg azt a török férfit, aki a péniszét mutogatta egy buszonhttp://www.life.hu/news/20160503-megvertek-a-torok-ferfit-aki-a-peniszet-mutogatta-egy-teletomott-buszon.htmlNői utasok vertek meg egy szatírt egy török buszon. A mutogatós férfi duplán pórul járt, mivel a busz sofőrje a rendőrörs bejárata előtt parkolt. NewsThinkstockNyílt levelet írtak a pécsi ápolónőkhttp://www.life.hu/news/20160503-a-pecsi-tudomanyegyetem-klinikajan-dolgozo-apolonok-nyilt-levele-megdobbento.htmlA Pécsi Tudományegyetem klinikájának intenzív osztályán dolgozó ápolónők megrázó nyílt levelet írtak a közösségi oldalukra. Szerintük sokan el sem tudják képzelni, hogy miken kell keresztülmenniük minden nap. NewsOrigo9 éves kislányt zaklatott egy pedofil az anyák napi rendezvényenhttp://www.life.hu/news/20160503-pedofil-az-anyan-napi-unnepsegen-a-9-eves-kislany-teljesen-kiborult.htmlA kislány a tanárától kéredzkedett ki a mosdóba a fellépések közötti szünetben, ahová egy férfi is követte, és fotókat készített róla. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.