Itt vannak az idei matematikaérettségi hivatalos megoldásai

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
megoldás vizsga érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a diákok többsége elég optimista volt, a hírek szerint sokan elkeseredtek az eredmények láttán. 

Egy szakértő szerint az idei első feladatsor könnyebb, a második rész pedig közepesen nehéz volt az idei vizsgán. Az Oktatási Hivatal közzétette a középszintű matematika érettségi feladatok hivatalos megoldókulcsait, amelyeket itt érhettek el.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az emelt szintű matekérettségihez pedig itt találtok megoldásokat.

Minden vágya, hogy bálkirálynő lehessen a 18 éves transznemű diákhttp://www.life.hu/news/20160504-dakota-yorke-18-eves-transznemu-diak-indul-a-balkiralynoi-cimert.htmlDakota Yorke szerint amióta az eszét tudja, tisztában van vele, hogy valójában lánynak született. A transznemű diák minden álma, hogy bálkirálynő lehessen a végzősök bálján. NewsOrigoTörténelem érettségivel folytatódik a megmérettetéshttp://www.life.hu/news/20160504-erettsegi-harmadik-napjan-tortenelembol-vizsgaznak-a-diakok.htmlElérkezett az érettségik harmadik napja, amikor is történelemből kell megcsillogtatni tudásukat a diákoknak országszerte. A középszintű írásbeli vizsga 180 percig tart. News--Egykori és jelenlegi kollégái így búcsúznak a TV2 elhunyt riporterétőlhttp://www.life.hu/news/20160503-wels-peter-matyast-a-tv2-riporteret-bucsuztattak-egykori-es-jelenlegi-kollegai-a-kozossegi-oldalakon.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Wels Péter Mátyás, a Tények egyik riportere. 1999 óta dolgozott a csatornánál, egykori és jelenlegi munkatársai is megható sorokkal búcsúztak tőle. NewsOrigoMeghalt a TV2 egyik legismertebb riportere, Wels Péter Mátyáshttp://www.life.hu/news/20160503-wels-peter-matyas-elhunyt-lakasan-helyszinelnek-a-rendorok-tv2-riporter.htmlÉletének 47. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt a Tények egyik riportere. Mátyás 1999 óta dolgozott a csatornánál, így rengeteg interjút és riportot készített. NewsOrigoMagyarérettségi: Csoóri, Tamási Áron és Vörösmarty az érettségi második részébenhttp://www.life.hu/news/20160502-magyar-erettsegi-szovegalkotasi-resz-csoori-tamasi-aron-vorosmarty.htmlReggel 9-kor kezdhettek hozzá a diákok a magyarérettségi második részéhez, ahol három szövegalkotási feladat közül kellett választaniuk. News--Nagyon sokat javult Kulka János állapotahttp://www.life.hu/news/20160502-teljesen-tiszta-kulka-janos-tudata-1.htmlRemek hírek érkeztek Kulka Jánosról: egyik ismerőse szerint folyamatosan javul a színész állapota, és a hírek szerint már önállóan eszik és teljesen tiszta a tudata. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.