Pánik tört ki a csepeli strandon

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
úszás strand pánik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentők, tűzoltók, és a rendőrök is kivonultak a csepeli strandhoz szerda délután, mert a gyanú szerint szivárgott a klórgáz, ám ez alaptalannak bizonyult.

Egy gyerek rosszul lett és hányt is a buszon, miközben az iskolába tartott a társaival a csepeli strandról, ahol úszásoktatáson voltak. Mivel több diák is közvetlenül a társuk rosszulléte után fejfájásra kezdett panaszkodni, ezért kivonultak a tűzoltók a csepeli strandra - írja a Csepel.info.

Csepeli Strandfürdő Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Először klórgáz szivárgásra gyanakodtak, de a gyanú alaptalannak bizonyult, ráadásul mást sem találtak, ami összefüggésbe hozható a gyerek rosszullétével,

ezért a strand így tovább üzemel.

A hatóságok mindenesetre igen komolyan vették a rosszullétről szóló bejelentést, a Csepel.info információi szerint a strandhoz mentők, tűzoltók és rendőrök vonultak ki, és még a gyerekek iskolájánál is rohammentők jelentek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.