Kiderült: ennyi Andy Vajna teljes vagyona

Forrás: BrekaCom -
becslés vagyon filmproducer leggazdagabb magyar Andy Vajna kereset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nemrég elkészült összeállítás szerint a kormánybiztos a 16. leggazdagabb magyar - ha csak a magyarországi vagyonát vesszük alapul.

A napi.hu A 100 leggazdagabb című kiadványában közölt lista szerint Andy Vajna, azaz Vajna András György a 16. legvagyonosabb magyar.

Forrás: BrekaCom

A kormánybiztos és filmproducer teljes vagyonát 44 milliárd forintra becsülte a lap az itthoni vállalkozásai és magánvagyonának értéke szerint. Andy Vajna legnagyobb nyereséget termelő vállalkozása a Las Vegas Casino Kft., amely 5 kaszinót működtet. A filmproducernek ezen kívül luxusáruháza, gyémántüzlete, étterme és rádiócsatornája is van.

Megvan Prince örököse? Ő örökölheti az elhunyt sztár millióithttp://www.life.hu/news/20160505-prince-elhunyt-enekes-orokoset-megtalaltak-o-orokolheti-a-sztar-millios-vagyonat.htmlKét héttel a világhírű énekes halála után jelentkezett Prince állítólagos szerelemgyereke egy Los Angeles-i örökösöket felkutató cégnél. News--Tömeges ételmérgezés egy budapesti iskolábanhttp://www.life.hu/news/20160502-tomeges-etelmergezes-tortent-egy-obudai-altalanos-iskolaban.htmlA hírek szerint 258 gyerek betegedett meg egy óbudai általános iskolában. NewsOrigo5 dolog, amit már tudunk az 1 éves Sarolta hercegnőrőlhttp://www.life.hu/news/20160502-sarolta-brit-hercegno-1-eves-lett-5-dolog-amit-megtudtunk-rola-az-elmult-egy-evben.htmlEgy éve született meg a brit királyi család család legkisebb tagja, aki a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte azt az 5 tényt, amelyet az elmúlt 12 hónapban megtudtunk Katalin hercegné és Vilmos herceg másodszülött gyermekéről. News--Vajon tényleg betilthatják az Ubert Magyarországon?http://www.life.hu/news/20160430-az-uber-szemelyszallito-alkalmazast-betilthatjak-magyarorszagon.htmlAz engedély nélkül taxizóktól elvennék a jogsit, az applikációkat pedig betiltanák. News--5 dolog, amit már tudunk az 1 éves Sarolta hercegnőrőlhttp://www.life.hu/news/20160502-sarolta-brit-hercegno-1-eves-lett-5-dolog-amit-megtudtunk-rola-az-elmult-egy-evben.htmlEgy éve született meg a brit királyi család család legkisebb tagja, aki a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte azt az 5 tényt, amelyet az elmúlt 12 hónapban megtudtunk Katalin hercegné és Vilmos herceg másodszülött gyermekéről. News--Lezuhant egy helikopter Norvégiábanhttp://www.life.hu/news/20160429-lezuhant-egy-helikopter-norvegiaban-bergen-kozeleben.htmlA helikopter fedélzetén a hírek szerint 17 ember utazott, túlélőkről egyelőre nem tudnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.