Visszakapta az elveszett könyvét, miután a repülő hagyta

Forrás: EasyJet -
repülő kislány könyv cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatéves kislány az EasyJet fedélzetén felejtette kedvenc olvasókönyvét. Egy légiutas-kísérő megtalálta a könyvet, amelyet a kislány legnagyobb örömére visszajuttatott hozzá.

Javeriya Ali húsvét előtt utazott Marrákesbe szüleivel. A repülőúton kedvenc olvasókönyvét lapozgatta, a gép landolása után azonban a kisiskolás izgalmában az ülésen felejtette azt. Javeriya azt hitte, soha többé nem foghatja kezébe kedvenc könyvét - írja az Origo.

Forrás: EasyJet

Az EasyJet légiutas-kísérője azonban megtalálta, és a könyv hátoldalán található címre elpostázta.

A csomag végül az angliai Boltonban található általános iskolába érkezett meg hetekkel később.

A kislány repesett az örömtől, mikor az iskolában szóltak neki, hogy visszakapta kedvenc könyvét.

Hétvégén már napozhatunk? Itt a válasz!http://www.life.hu/news/20160506-hetvegi-idojaras-napos-ido-varhato-batran-tervezz-szabadteri-programot.htmlAz előrejelzések alapján bátran tervezz szabadtéri programot a hétvégére, hiszen nem kizárható a 24-25 fokos csúcshőmérséklet sem. NewsThinkstockMeghalt a TV2 jósa, Borda Istvánhttp://www.life.hu/news/20160505-borda-istvan-stephanus-a-tv2-csalo-josa-meghalt.htmlA nézők Stephanus néven ismerhetik a médiumot, akit korábban felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek. Ezt követően romlott meg az egészségi állapota. News--Újabb pedofilt fogtak el, most Debrecenbenhttp://www.life.hu/news/20160505-pedofilt-fogtak-debrecenben-szamitogepen-talaltak-pornograf-kepeket.htmlDöbbenetes eset borzolja a kedélyeket a Hajdú-Bihar megyei városban. A férfi alapesetben is három évet kaphat. News--Csillagot kapott Jodie Fosterhttp://www.life.hu/news/20160505-jodie-foster-szineszno-csillagot-kapott-a-hiressegek-setanyon.htmlAz 53 éves világsztár neve is felkerült a legnagyobbak közé a hollywoodi Hírességek sétányán. Az ünnepségen kolléganője, Kristen Stewart mondott megható beszédet. News--Ne tedd el az esernyőt, még bárhol eleredhet az esőhttp://www.life.hu/news/20160504-az-idojaras-elorejelzes-szerint-zaporokra-es-zivatarokra-lehet-szamitani-szerdan.htmlAz előrejelzések szerint a következő napokban sem hagy alább az esőzés, a hét második felétől azonban már kissé szárazabb, melegebb időre számíthatunk. NewsThinkstockItt az app, melyre az összes nő vágyott a világon http://www.life.hu/news/20160504-applikacio-mely-segit-visszavonni-a-reszeg-smst-mar-most-tobb-ezren-toltottek-le.htmlVeled is előfordult már, hogy egy átmulatott éjszaka után kínos SMS-ek tömkelegét külted át egy általad szeretett személynek? Itt a megoldás! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.